قیمت طلا امروز




 عباس محمدحسنی

 سایت آفتاب نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...
 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
به گزارش آفتاب نیوز،

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباس محمدحسنی، عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد در مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید امت که در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، با تجلیل از مردم اصفهان اظهار کرد: یکی از نشانه‌های مردان اصفهان، همین مجلس سوم بزرگداشت بسیار باشکوه رهبر شهیدمان است؛ جلسه‌ای بسیار باشکوه که نشان‌دهنده عمق ایمان شما مردم اصفهان نسبت به ولایت است. باب سخن درباره رهبر شهیدمان بسیار گسترده است و این مجلس گنجایش مطرح کردن همه حقایق مربوط به ایشان را ندارد؛ بنابراین تلاش می‌کنم مطالب خود را در چهار محور خدمت شما تقدیم کنم.  محور نخست، نگاهی کوتاه به یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی آن حضرت است. بخش دوم، بررسی بسیار گذرا و اشاره‌ای به‌علت شهادت ایشان توسط دشمن است. بخش سوم، اشاره به دو مورد از ده‌ها میراث ماندگار دوران پرافتخار زعامت و رهبری آن عزیز و بخش چهارم نیز بازخوانی مختصر سه مورد از وظایف ما در شرایط بسیار حساس فعلی است.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش در تشریح نخستین محور سخنان خود بیان کرد: امام شهیدمان رضوان‌الله تعالی علیه، به‌عنوان جانشین امام زمان (عج)، ولی‌امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک زندگی اسلامی را به نمایش گذاشت؛ سبکی که دامنه الهام‌بخشی آن تا قیامت برای نسل‌های حق‌طلب ادامه خواهد داشت.

محمدحسنی ادامه داد: ما به دنیا بهایی نشان نمی‌دهیم، اما هنر این نیست که دنیا به انسان روی نیاورد. هنر آن است که دنیا با همه جاذبه‌های صادق و کاذب خود به انسان روی آورد، اما انسان به دنیا پشت کند، آن را تحویل نگیرد و به آن اعتماد نکند. دنیا با همه جاذبه‌های خود به آقای ما روی آورد، اما ایشان حتی یک لحظه نیز فریب دنیا را نخورد. معصوم نبود، اما معصوم‌وار زندگی کرد و معصوم‌وار نیز با تعدادی از اعضای خانواده خود به شهادت رسید و معصوم‌وار نام وی برای همیشه، همچون اجداد طاهرینش، ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: سلام بر روزی که زاده شد، روزی که به شهادت رسید و روزی که به اذن الهی دوباره مبعوث خواهد شد تا از شیفتگان، مریدان و دلدادگان خود در پیشگاه خداوند شفاعت کند. این هنر مردان الهی است که الهی زندگی می‌کنند و الهی دنیا را ترک می‌کنند. این کار هر کسی نیست، اما امام ما چنین توفیقی پیدا کرد. ما نیز با تأسی به ایشان می‌توانیم این‌گونه زندگی کنیم؛ با آبرو زندگی کنیم، با آبرو از دنیا برویم و با آبروی مضاعف در محشر محشور شویم.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش در تشریح دومین محور صحبت‌های خود یادآور شد: دشمن برخلاف تمام قواعد بین‌المللی و قواعد شناخته‌شده جهانی که در هیچ‌جا حتی در زمان جنگ نیز اجازه هدف قرار دادن رهبران را نمی‌دهد، عمل کرد و دشمن خبیث ملت ایران، آقای ما را برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و به صورت ناجوانمردانه به شهادت رساند.

محمدحسنی افزود: دشمن با چه تحلیلی و با چه محاسبه‌ای دست به این اقدام زد؟ دقیقاً همان تهدیدی که یزید بن‌معاویه برای حذف حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در نظر گرفته بود. یزید تصور می‌کرد اگر امام حسین (ع) را از میان بردارد، به همه خواسته‌های دنیایی خود دست پیدا خواهد کرد، اما از مکر الهی غافل بود؛ «وَمَکَرُوا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ». بنابراین خون پاک حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بساط بنی‌امیه را از صفحه روزگار جمع کرد. مطمئن باشید خون پاک آقای شهید ایران نیز بساط استکبار را در گام نخست از منطقه و سپس در جهان جمع خواهد کرد.  هیچ تردیدی به خود راه نمی‌دهیم. ما به وعده الهی ایمان داریم و امیدواریم منطقه بدون اسرائیل، منطقه بدون آمریکا و حتی جهانی بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با اشاره به دوران زندگی رهبر شهید توضیح داد: ایشان ۸۶ سال زندگی کردند که از این مدت، ۳۷ سال پرچمدار و رهبر امت اسلامی بودند و میراث‌های بسیار گران‌بهایی از خود برای ما و نسل‌های بعدی به یادگار گذاشتند. من در اینجا به دو مورد از این میراث‌ها اشاره می‌کنم.  نخستین مورد، حفظ میراث امام راحل، یعنی نظام اسلامی ایران است. بسیاری تصور می‌کردند پس از رحلت امام، چه‌بسا نظام اسلامی با چالش جدی روبه‌رو شود، مسیر آن دچار انحراف شود و در آرمان‌های انقلاب تغییراتی ایجاد شود، اما ملاحظه کردید که پس از امام، حضرت آقای شهید ما به‌عنوان نسخه کامل امام، همانند امام، راه امام را ادامه دادند، نظام اسلامی را حفظ کردند و نه‌تنها آن را حفظ کردند، بلکه پایه‌های آن را نیز مستحکم‌تر کردند.  امام راحل جمله بسیار مهمی دارند و این است که حفظ نظام جمهوری اسلامی، ولو از حفظ جان یک نفر مانند ولی‌عصر، ارواحنا فداه، اهمیت بیشتری دارد. از منظر امام راحل، حفظ نظام اسلامی اهمیت آن بیشتر از حفظ جان معصوم است، ولو اینکه آن معصوم امام زمان (عج) باشد. این وظیفه بر عهده تک‌تک ما و حضرت‌عالی است که به هر قیمتی برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران، که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایتمدار ایران اسلامی است، بکوشیم.

صیانت از نظام با استفاده از همه ظرفیت‌ها

محمدحسنی افزود: باید از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبرویی خود برای حفظ نظام استفاده کنیم. شاید از جان و مال مهم‌تر، آبرو باشد. ما حتی برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران، اگر لازم باشد، باید از آبروی خود نیز عبور کنیم تا نظام اسلامی باقی بماند. رهبر عزیزمان از جان خود، مانند جد بزرگوارش، گذشت؛ از جان نوه کوچک خود، از جان دامادش و از جان دخترش گذشت تا نظام اسلامی ایران باقی بماند.

وی گفت: امام حسین (ع) خود را فدای اسلام و ایران کرد. اصلاً قرار نبود آقای ایران فدای اهل ایران شود؛ قرار بود اهل ایران فدای ایران و آرمان‌های آن شوند. اما در آیین ایشان همین بس که ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد. ایشان به عشق ملت ایران و به عشق ایران ایستاد و مانند جد بزرگوارش، با آگاهی، علم و صلابت هرچه تمام، جان خود را فدای اسلام و ایران کرد تا چه اتفاقی رخ دهد؟ تا امانت امام حفظ شود و میراث شهیدان محافظت شود.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با اشاره به دستاوردهای ایران در برابر قدرت‌های جهانی اظهار کرد: کسی به مخیله‌اش نمی‌گنجید که روزی کشوری پیدا شود که در برابر دو قدرت اتمی پنجه در پنجه بیندازد، آن‌ها را به زانو درآورد و اراده ملت خود را بر آنها تحمیل کند، اما ملت ایران این کار بزرگ را در سایه رهبری‌های پیامبرگونه آقای شهید انجام داد. ایشان بدون توجه به جوسازی‌ها، فضاسازی‌های منفی و برخی ناجوانمردی‌ها، در نهایت حکمت بر ایران قوی تمرکز کردند و دست ملت ایران را پر کردند.

محمدحسنی ادامه داد: نه‌تنها دست ملت ایران، بلکه دست ملت لبنان، ملت عراق، ملت یمن و برخی ملت‌های دیگر را نیز پر کردند که چون در حال حاضر سخنی از آنها به میان نیامده است، من نیز نامی از آنها نمی‌برم. آقای شهید ایران علاوهبر اینکه دست ملت ایران را پر کرد، به لطف الهی دست امت اسلامی را نیز پر کرده است.

وظایف مردم در شرایط حساس کنونی

وی در تشریح چهارمین محور صحبت‌هایش یادآور شد: وظایف همه مردم در این شرایط حساس است. هنگامی که رهبری را از دست می‌دهیم، یا رهبری بهتر از رهبر قبلی به ما عطا می‌شود، یا دست‌کم مانند امروز، به لطف الهی و عنایت پروردگار، یک خمینی و خامنه‌ای دیگری نصیب ما می‌شود. خداوند زمانی که در ملتی لیاقت و قابلیت ببیند، چنین نعمتی را به آن ملت عطا می‌کند. شما برای اسلام سنگ‌تمام گذاشتید و خداوند نیز در نعمت رهبری، که پس از ایمان به خدا بالاترین نعمت است، لطف ویژه‌ای به شما کرده است.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش ادامه داد: تمام ویژگی‌های دو امام قبلی در امام جدید ما، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، جمع است. آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباه کرده است؛ اشتباهی غیرقابل جبران. وظیفه ما اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، خلف صالح رهبر شهید است. «أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ…»؛ این وظیفه ماست.

محمدحسنی اظهار کرد: از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین افراد، مانند طلبه کوچکی همچون بنده، به حکم قرآن و به حکم سیره و سنت معصومان، همه ما مکلف هستیم با همه وجود و بدون هیچ‌گونه تردیدی، فرامین را اجرا کنیم. حتی اگر فلسفه یک حکم را ندانیم، باید مانند کسی که حکمت آن را می‌داند، آن را اجرا کنیم. امروز یکی از وظایف ما، اطاعت بی‌چون‌وچرا از تدابیر رهبر عزیز است.

وی ادامه داد: دومین وظیفه ما نیز به حکم آیه «وَمَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِیِّهِ سُلْطَانًا» این است که از بالاترین مقام تا پایین‌ترین افراد، از رئیس محترم جمهوری که به تعبیر حضرت آقا در بیت مسئولان برگزیده هستند، تا پایین‌ترین افراد مانند خودم، موظفیم تا زمانی که انتقام خون پاک امام شهیدمان و تک‌تک شهیدان را نگرفته‌ایم، نگذاریم دشمن خواب راحت بر چشمان خود ببیند. یکی از مهم‌ترین و راهبردی‌ترین راهکارهای رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون رهبر شهید و شهیدان از قاتلان و آمران است.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش تأکید کرد: ما با کسی که پدر ما را کشته است، کوتاه نخواهیم آمد و شمشیر را غلاف نخواهیم کرد، ولو اینکه این امر زمان ببرد، اما به لطف الهی نخواهیم گذاشت آنان مرگ آرامی در بستر داشته باشند. اضطراب سراسر وجود آنان را فرا گرفته است. همسر ترامپ قریب به یک‌ماه است که آفتابی نمی‌شود، زیرا می‌داند که دیگر حق ندارد در این دنیا با آرامش نفس بکشد. دیر یا زود، آزادگانی در جهان، مختارهایی در جهان، بروز و ظهور پیدا خواهند کرد و انتقام حسین شهید زمان‌مان را از یزید زمان، ترامپ و اقوال و انصار او خواهند گرفت.

محمدحسنی با اشاره به شرایط داخلی کشور تشریح کرد: دشمن از شما ضربه خورده است. ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور شما در هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، توسط نیروهای رزمنده و شهادت‌طلب ارتش جمهوری اسلامی ایران و عزیزان ما در بسیج، نیروهای مردمی، نیروهای عشایری، وزارت دفاع و نیروی انتظامی، ضربات سختی دریافت کرده و ستون فقرات آن در هم شکسته شده است.

وی افزود: دشمن به‌دنبال انتقام است و می‌خواهد با ایجاد اختلاف، ایجاد دوقطبی و ایجاد این تصور که شما طرفدار فلان حزب هستید و فرد دیگری طرفدار حزب دیگری است، میان مردم اختلاف ایجاد کند.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش خاطرنشان کرد: حزب‌گرایی و حزب‌بازی برای کسی است که ولی نداشته باشد. ما نه راست هستیم و نه چپ؛ نه می‌توانیم اصولگرا باشیم و نه اصلاح‌طلب. ما ولایت‌مدار هستیم و فقط به آنچه او می‌فرماید، عمل می‌کنیم.

محمدحسنی ادامه داد: دشمن دل خود را به این خوش کرده است که در شرایطی که با فشار اقتصادی، فشار نظامی و فشار سیاسی مواجه هستیم، ما را چندتکه و پراکنده ببیند تا بتواند ضربه خود را وارد کند، اما ما پیرو قرآن هستیم. قرآن کریم می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا». برای آقای ما، رهبر ما و ولی ما، در پیام‌هایی که صادر کرده‌اند، پیامی نبوده که ما را به وحدت و حضور در صحنه دعوت نکرده باشد.

وی گفت: امروز باید با حضور معنادار خود در خیابان‌ها و در میدان‌ها و با حمایت از عزیزان رزمنده خود در هوافضای سپاه، ارتش و سایر بخش‌ها، به دشمن بفهمانیم که ما اهل کوفه نیستیم و نمی‌گذاریم امام ما، آقای ما، رهبر ما، کشور ما، شهیدان ما و رزمندگان ما تنها بمانند.

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش در پایان اظهار کرد: ما با امام شهیدمان عهد بسته‌ایم و تا آخر پای عهد خود ایستاده‌ایم. تا ظهور پای عهد خود خواهیم ایستاد. ان‌شاءالله تا ظهور خداوند متعال ما را در ایستادن بر پیمانی که با ولی زمان خود داریم، نصرت عنایت فرماید و توطئه دشمنان را به خودشان بازگرداند.







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
نظریه ترامپ درباره قدرت جهانی در ایران و کانادا با آزمونی جدی روبه‌رو شده است
سایت فرارو

نظریه ترامپ درباره قدرت جهانی در ایران و کانادا با آزمونی جدی روبه‌رو شده است

ایران و کانادا شاید دو کشور کاملاً متفاوت باشند، اما در نگاه استیون کولینسون، تحلیلگر سی‌ان‌ان، هر دو اکنون به آزمونی جدی برای نظریه ترامپ درباره قدرت آمریکا تبدیل شده‌اند؛ نظریه‌ای که بر این باور استوار است که واشنگتن به اندازه‌ای قدرتمند است که می‌تواند دشمنان و حتی نزدیک‌ترین متحدان خود را وادار به …
سایت فرارو

آمریکا مبادلات ورزشی و دانشگاهی با ایران را تعلیق کرد

ایران؛ ویترین قدرت بسنت در سایه بحران خزانه‌داری آمریکا
سایت صفحه اقتصاد

ایران؛ ویترین قدرت بسنت در سایه بحران خزانه‌داری آمریکا

تشدید مواضع ضدایرانی اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در ظاهر بخشی از راهبرد فشار حداکثری دولت ترامپ است؛ اما هم‌زمانی این رویکرد با خروج شماری از مدیران ارشد خزانه‌داری، فشار بر بازار اوراق و افزایش نگرانی‌ها درباره مدیریت بدهی آمریکا، این پرسش را مطرح می‌کند که آیا پرونده ایران برای بسنت تنها یک …
ساز و کار تحریم‌های تازه آمریکا | راه‌حل دیپلماتیک از دسترس دور شد | رویترز: این یک یورش اقتصادی است | وزارت خزانه‌داری بانک‌های چینی را هدف نمی‌گیرد؟
سایت اقتصادنیوز

ساز و کار تحریم‌های تازه آمریکا | راه‌حل دیپلماتیک از دسترس دور شد | رویترز: این یک یورش اقتصادی است | وزارت خزانه‌داری بانک‌های …

اقتصادنیوز: اقدامات جدید بسنت با هدف فشار اقتصادی علیه ایران و هدف قرار دادن کشورها و شرکت‌هایی است که در پنج بخش، یعنی دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی، با تهران تجارت می‌کنند.
«عملیات اقتصادی» علیه ایران؛ آغاز جنگ اقتصادی گسترده‌تر آمریکا با جهان
خبرگزاری ایرنا

«عملیات اقتصادی» علیه ایران؛ آغاز جنگ اقتصادی گسترده‌تر آمریکا با جهان

تهران-ایرنا- «تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران، در صورت هدف قرار گرفتن خریداران نفت ایران از جمله چین، می‌تواند از فشار بر تهران فراتر رفته و به یک جنگ اقتصادی گسترده‌تر میان واشنگتن و دیگر قدرت‌های جهانی منجر شود.»
بعد از 47 سال / خروج سوریه از فهرست « دولت های حامی ترویسم» آمریکا - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

بعد از 47 سال / خروج سوریه از فهرست « دولت های حامی ترویسم» آمریکا - مردم سالاری آنلاین

آمریکا در سال 1979 ، در زمان ریاست جمهوری حافظ اسد ، نام سوریه را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار داده بود.
عمان در مذاکرات با ایران منافع اعراب را هم در نظر دارد/ مسقط بر سر منافع جمعی خلیج فارس مذاکره می‌کند
سایت تابناک

عمان در مذاکرات با ایران منافع اعراب را هم در نظر دارد/ مسقط بر سر منافع جمعی خلیج فارس مذاکره می‌کند

برای عمان، موفقیت به چیزی فراتر از بازگشایی آبراه بستگی دارد. موفقیت در گرو آن است که هر توافقی، آزادی ناوبری، قوانین بین‌المللی و منافع تمام کشور‌های عربی خ...
         
آیا جهان به یک خیزش علیه سیاست تکبر و تحقیر ترامپ نیاز ندارد؟
خبرگزاری ایسنا

آیا جهان به یک خیزش علیه سیاست تکبر و تحقیر ترامپ نیاز ندارد؟

وزیر خارجه اسبق لبنان در بررسی بن‌بست دونالد ترامپ در قبال ایران و تنگه هرمز، نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره میان ۲ گزینه تشدید تنش و دستیابی به توافقی که بتواند آن را پیروزی جلوه دهد، گرفتار شده است؛ که پیامدهای هر دو گزینه به ضرر او خواهد بود.
از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند
خبرگزاری ایرنا

از مرز خونین تا میز مذاکره؛ چین و هند فصل تازه روابط را می‌آزمایند

تهران - ایرنا - پس از سال‌ها تنش و درگیری مرزی میان چین و هند که در سال ۲۰۲۰ به کشته شدن نظامیان دو کشور انجامید، دو طرف بار دیگر در مسیر تنش‌زدایی و ترمیم روابط گام برداشته‌اند؛ روندی که با افزایش تماس‌های دیپلماتیک و تلاش پکن - دهلی برای گسترش همکاری‌ها، در آستانه اجلاس بریکس وارد مرحله تازه‌ای شده …
         
«لحظهٔ مونیخ» این جنگ!
سایت هم میهن

«لحظهٔ مونیخ» این جنگ!

اکنون هر دولت با یک انتخاب روبه‌روست. می‌تواند تبعیت کند، و در نتیجه در بُعد اقتصادی یک جنگ تجاوزکارانه شریک شود، به اقداماتی که پیش‌تر غیرقانونی تلقی شده‌اند مشروعیت ببخشد، بخشی از حاکمیت خود را واگذار کند و منتظر بماند تا نوبت خودش فرا برسد.
سایت عصرایران

شلیک محافظ نتانیاهو به هدفی نامشخص

چرا اسرائیل رفتار خود را با ترکیه تغییر داد؟!
سایت تابناک

چرا اسرائیل رفتار خود را با ترکیه تغییر داد؟!

ترکیه از سال ۲۰۰۶ میزبان رهبران حماس بوده و از این جنبش حمایت سیاسی و عملیاتی می‌کند. آنکارا همچنین با گسترش نفوذ سیاسی و نظامی خود در سوریه، به دنبال جایگزی...
فاکتور پرهزینه جنگ ایران  به روایت «فارن پالیسی» | خاورمیانه و شرق آسیا دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا هستند
سایت اقتصادنیوز

فاکتور پرهزینه جنگ ایران به روایت «فارن پالیسی» | خاورمیانه و شرق آسیا دو نقطه آسیب‌پذیر در سیاست خارجی آمریکا هستند

اقتصادنیوز: پیش از این آمریکا نتوانسته بود تا برای تقویت حضور خود در آسیا، از خاورمیانه فاصله بگیرد. اکنون نیز همزمان با دومین دوره ریاست جمهوری ترامپ، نه تنها این روند شدت نگرفته است، بلکه بحران جنگ ایران و تصمیم‌های غیرمنتظره درباره متحدان آسیایی، خاورمیانه و شرق آسیا را همزمان به دو نقطه آسیب‌پذیر …
گرسنگان ترامپ
سایت جوان آنلاین

گرسنگان ترامپ

در حال حاضر تحت تاثیر افزایش تورم ناشی از افزایش قیمت سوخت و جنگ علیه ایران، نرخ ناامنی غذایی در آمریکای دوران ترامپ تشدید شده است.
افسانه اوراسیا؛ چرا روسیه از توهمات امپراتوری رها نمی‌شود؟ | نزدیک‌ترین همتای تاریخی روسیه، آمریکاست نه ایران یا ترکیه!
سایت اقتصادنیوز

افسانه اوراسیا؛ چرا روسیه از توهمات امپراتوری رها نمی‌شود؟ | نزدیک‌ترین همتای تاریخی روسیه، آمریکاست نه ایران یا ترکیه!

اقتصادنیوز: از کنار هم گذاشتن این ویژگی‌ها، نتیجه‌ای شگفت به دست می‌آید: نزدیک‌ترین همتای تاریخی و معاصر روسیه، نه ترکیه است و نه ایران، بلکه آمریکا است. هر دو کشور قدرت‌هایی قاره‌ای با منابع عظیم، میراث گسترش سرزمینی و تصوری ویژه از نقش تاریخی خود هستند. همین مقایسه نشان می‌دهد تلاش برای تقلیل روسیه …
فوران خشم در کرملین؛ چرا لندن فناوری محرمانه نظامی خود را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد؟
سایت اکوایران

فوران خشم در کرملین؛ چرا لندن فناوری محرمانه نظامی خود را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد؟

اکوایران: استفاده اوکراین از تسلیحات دوربردتر باعث شده وسعت عظیم سرزمین روسیه، که زمانی یک مزیت نظامی محسوب می‌شد، به مشکلی برای مسکو تبدیل شود.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تبریک احمد الشرع برای حذف نام سوریه از فهرست حامیان تروریسم

عاصم منیر حامل تهدیدهای ترامپ است
روزنامه هفت صبح

عاصم منیر حامل تهدیدهای ترامپ است

بررسی ابعاد سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران در گفت‌وگو با روح‌اله مدبر، تحلیلگر مسائل بین‌الملل
دنیای پس از ۷ اکتبر؛ بادبادک ها هم تهدیدند!
سایت ایران آنلاین

دنیای پس از ۷ اکتبر؛ بادبادک ها هم تهدیدند!

در سه روز گذشته دستکم چهارمرتبه هشدار در شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوارغزه به صدا درآمد که در یکی از موارد هشدار سطح بالا و رفتن به پناهگاه یا خانه‌ها هم صادر شد. در همه موارد مشخص شد که هشدارها مربوط به ورود بادبادک یا «پهپاد کاغذی» از نوارغزه به آن‌سوی مرز بود؛ اصطلاحی که رسانه‌های عبری برای شبه بادبادک‌هایی …
آمریکا راهی جز امتیاز دادن ندارد
سایت ایران آنلاین

آمریکا راهی جز امتیاز دادن ندارد

وقتی ترامپ، ایران را تهدید می‌کند که تنگه هرمز را به قلمرو آمریکا تبدیل خواهد کرد، دولت او خواستار آن است که این تنگه دوباره به یک مسیر عبور آزاد و بین‌المللی برای انتقال نفت جهان تبدیل شود. اما رئیس‌جمهوری آمریکا باید با این واقعیت روبه‌رو شود که هیچ‌یک از این دو اتفاق رخ نخواهد داد.
فرانسه یک قدم دیگر به سمت «حق مردن» رفت
سایت تابناک

فرانسه یک قدم دیگر به سمت «حق مردن» رفت

فرانسه سرانجام قانون عجیب و مضحکی را که سال‌ها درباره آن بحث می‌شد، به مرحله اجرا رساند؛ قانونی که برای نخستین‌بار در نظام حقوقی این کشور، «کمک به مردن» را ت...
سایت تابناک

عکس:ترامپ در خط هیجان

[مهرداد احمدی شیخانی] روح کلوزیوم
سایت اطلاعات آنلاین

[مهرداد احمدی شیخانی] روح کلوزیوم

وقتی در سی‌ونهمین روز جنگ ۴۰روزه، ترامپ تهدید کرد امشب یک تمدن را نابود می‌کنیم و ایران را به عصر حجر بازمی‌گردانیم، سوای آنها که دعوت‌کنندگان ترامپ به تجاوز به ایران بودند...
آتش در خرمن آتش‌گریزان خاورمیانه
سایت جوان آنلاین

آتش در خرمن آتش‌گریزان خاورمیانه

افول قاهره و امان در شطرنج نوین منطقه چگونه رقم خورده است
پایان خویشتنداری استراتژیک پکن
سایت جوان آنلاین

پایان خویشتنداری استراتژیک پکن

چرا چشم بادامی‌ها «مثلث آهنین» خود را در دریای جنوبی چین کامل می‌کنند؟
         
چهار پرسش مهم رابرت مالی درباره «D-Day»؛ تسلیم تهران؟ خیر! رویارویی نظامی تشدید خواهد شد/ بخش افشاگرانه اظهارات بسنت این بود که....
سایت خبرآنلاین

چهار پرسش مهم رابرت مالی درباره «D-Day»؛ تسلیم تهران؟ خیر! رویارویی نظامی تشدید خواهد شد/ بخش افشاگرانه اظهارات بسنت این …

«رابرت مالی» عضو سابق تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا در واکنش به کارزار فشار اقتصادی بیشتر دولت دونالد ترامپ علیه ایران گفت که تهران از مواضع اساسی خود عقب نشینی نمی‌کند و تسلیم نخواهد شد.
چشم‌انداز ۲۰۳۰
سایت روزنامه سازندگی

چشم‌انداز ۲۰۳۰

بن سلمان در فرانسه دنبال چه بود؟
سالگرد استقلال در میانه جنگ بی‌پایان
روزنامه شرق

سالگرد استقلال در میانه جنگ بی‌پایان

در سی‌وپنجمین سال استقلال اوکراین، رهبران اروپایی با وعده کمک‌های تازه به کی‌یف رفتند. هم‌زمان گزارش‌ها از آماده‌سازی روسیه برای احتمال بسیج جدید نیرو خبر می‌دهد؛ نشانه‌ای از اینکه جنگ فرسایشی، هم حمایت غرب و هم کمبود نیروی انسانی مسکو را وارد مرحله تازه‌ای کرده است.
جنگی که برای آمریکا گران تمام می‌شود |  آیا واشنگتن توان ادامه نبرد با ایران را دارد؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جنگی که برای آمریکا گران تمام می‌شود |  آیا واشنگتن توان ادامه نبرد با ایران را دارد؟

از بازده بالای ۵ درصدی اوراق ۳۰ ساله و کسری ۱.۸ تریلیون دلاری تا بنزین ۴ دلاری و انتخابات میان‌دوره‌ای؛ چرا هزینه ادامه جنگ برای واشنگتن در حال افزایش است؟
از طرح «دی دی اقتصادی» ترامپ علیه ایران چه می دانیم؟ کارشناسان چه می گویند؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از طرح «دی دی اقتصادی» ترامپ علیه ایران چه می دانیم؟ کارشناسان چه می گویند؟

ارزیابی کارشناسان از بازی شکست خورده و جدید دولت ترامپ علیه ایران با اعلام محاصره اقتصادی تمام عیار
رنگ باختن «بازدارندگی هسته‌ای»
خبرگزاری ایسنا

رنگ باختن «بازدارندگی هسته‌ای»

حملات اوکراین به عمق خاک روسیه و پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی، پندار دیرینه «بازدارندگی هسته‌ای» را به چالش کشیده است.
جنگ مالی واشنگتن؛ آیا آمریکا توان تحمل هزینه‌های فشار بر ایران را دارد؟
سایت صفحه اقتصاد

جنگ مالی واشنگتن؛ آیا آمریکا توان تحمل هزینه‌های فشار بر ایران را دارد؟

واشنگتن از تشدید فشارهای مالی علیه ایران و اجرای آنچه «بزرگ‌ترین حمله مالی تاریخ» توصیف شده سخن می‌گوید؛ اما هم‌زمان اقتصاد آمریکا با مجموعه‌ای از ریسک‌های انرژی، تورم، بدهی و هزینه تأمین مالی روبه‌روست. کاهش حاشیه اطمینان ذخایر نفتی آمریکا و شکنندگی بازار انرژی در سایه تنش‌های تنگه هرمز، این پرسش را …
چرا شرکای آسیایی     نسبت به رفتار ترامپ بیمناکند؟
روزنامه توسعه ایرانی

چرا شرکای آسیایی نسبت به رفتار ترامپ بیمناکند؟

شاخه زیتون دونالد ترامپ به کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به قیمت از دست دادن یک متحد دیرینه، در لحظه ای حیاتی برای روابط امنیتی ایالات متحده در آسیا
سفیران صلح در تهران؛ روز داغ میانجی‌گری
روزنامه آرمان امروز

سفیران صلح در تهران؛ روز داغ میانجی‌گری

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عاصم منیر، رئیس ارتش پاکستان و وزیر خارجه عمان در روزهای اخیر مأموریت مشترکی را برای ایجاد زمینه‌های مذاکره دوباره میان ایران و آمریکا آغاز کرده‌اند. این دو مقام با سفر به تهران و برگزاری نشست‌های فشرده با مقامات ایرانی تلاش می‌کنند فضای تنش‌آلود موجود را کاهش دهند و راه را …
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ نتانیاهو شماره موبایل خود را منتشر کرد

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
مسئولیت بر دوش جنوب جهانی
سایت هم میهن

مسئولیت بر دوش جنوب جهانی

در مورد نقض‌های فاحش کنوانسیون‌های ژنو، موضوع صرفاً یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف است: دولت‌ها مکلف‌اند مظنونان را شناسایی و جست‌وجو کنند و یا آنان را مورد تعقیب کیفری قرار دهند یا مسترد کنند
سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس

سایت فرارو

مکرون و بن سلمان در اختتامیه جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی

منظور بسنت از « Economic D-Day» چه بود؟
سایت فرارو

منظور بسنت از « Economic D-Day» چه بود؟

در ادبیات نظامی آمریکا از اصطلاح D-Day برای اشاره به زمان انجام یک حمله بزرگ در جنگ استفاده می‌شود. اما این اصطلاح بیش از آن که با معنای تخصصی‌اش شناخته شود، به عملیاتی مهم در تاریخ جنگ جهانی دوم اشاره دارد.
جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛ همه چیز به رفتار چین بستگی دارد
سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛ همه چیز به رفتار چین بستگی دارد

ترامپ پیش از این تحریم‌هایی را علیه پالایشگاه‌های به اصطلاح قوری چین - کارخانه‌های مستقل کوچک تا متوسط که نفت ایران را فرآوری می‌کنند - اعمال کرده بود. ا...
         
خواسته ایران تأمل بیشتر عراق در خلع سلاح گروه‌های مقاومت است/ پیشنهاد واشنگتن برای همکاری اقتصادی ایران، عراق و آمریکا
سایت تابناک

خواسته ایران تأمل بیشتر عراق در خلع سلاح گروه‌های مقاومت است/ پیشنهاد واشنگتن برای همکاری اقتصادی ایران، عراق و آمریکا

شاهرخی گفت: تقویت اقتصاد استان‌های ایران و عراق مستلزم کاهش بروکراسی اداری و جلوگیری از معطلی استان‌ها در دریافت مجوز‌های تجاری توسط مراکز سیاسی است. لذا، اع...
سایت تابناک

تصاویر بمباران تاسیسات اتمی سوریه توسط اسرائیل

سایت نواندیش

افشای نامه‌های احساسی ناتالی هارپ (دستیار ۳۵ ساله) به ترامپ: «تو تنها کسی هستی که برایم مهمی!»

پایان عصر پایگاه‌های بزرگ آمریکا در خلیج فارس؟ / انقلاب اسلامی دکترین کارتر را شکل داد؛ اما این جنگ با ایران بود که به فروپاشی آن انجامید
سایت خبرآنلاین

پایان عصر پایگاه‌های بزرگ آمریکا در خلیج فارس؟ / انقلاب اسلامی دکترین کارتر را شکل داد؛ اما این جنگ با ایران بود که به فروپاشی …

حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس، آسیب‌پذیری شبکه نظامی گسترده واشنگتن در منطقه را آشکار کرده و اکنون آمریکا را در برابر یک انتخاب پرهزینه قرار داده است: میلیاردها دلار برای بازسازی پایگاه‌های آسیب‌دیده هزینه کند یا حضور نظامی خود را در خاورمیانه بازطراحی و به سمت استقرار نیروها در مناطق …
برادرزاده‌ای که کابوس هیتلر شد؛ از اخاذی از پیشوا تا نبرد در ارتش آمریکا!
سایت خبرآنلاین

برادرزاده‌ای که کابوس هیتلر شد؛ از اخاذی از پیشوا تا نبرد در ارتش آمریکا!

ویلیام هیتلر زمانی تلاش کرد از قدرت عمویش بهره ببرد، اما وقتی با تحقیرِ پیشوا مواجه شد، به آمریکا گریخت تا با یونیفرم نظامیِ دشمن، علیه خانواده‌اش وارد جنگ شود.
الگوی سوئد چشمه سار عقل سلیم/ چرا برنی سندرز و چارلی کرک هر دو سوئد را می پسندند؟/ سوئد نمونه بارز شکست یکه تازی نئولیبرالیسم
سایت خبرآنلاین

الگوی سوئد چشمه سار عقل سلیم/ چرا برنی سندرز و چارلی کرک هر دو سوئد را می پسندند؟/ سوئد نمونه بارز شکست یکه تازی نئولیبرالیسم

ریشه اصلی این پارادوکس اسکاندیناویایی در نگاه متفاوت به رابطه دولت و آزادی است. در بیشتر کشورهای توسعه‌یافته، جمع‌گرایی و آزادی فردی رقیب یکدیگرند؛ هرچه دولت مسئولیت بیشتری بپذیرد، فضای کمتری برای اتکای شهروندان به خود باقی می‌ماند. اما سوئد مسیر دیگری پیمود: در قرن بیستم، دولت نه‌تنها برای کاهش نابرابری …
ایران چگونه ناو هواپیمابر آمریکا را زمین‌گیر کرد؟
خبرگزاری ایرنا

ایران چگونه ناو هواپیمابر آمریکا را زمین‌گیر کرد؟

تهران-ایرنا- حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه کلیدی نیروی دریایی آمریکا در بحرین و بسته شدن تنگه هرمز، زنجیره تدارکاتی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» را مختل کرد و واشنگتن را ناچار ساخت تأمین نیازهای هزاران خدمه این ناو را به پایگاه دورافتاده دیه‌گو گارسیا منتقل کند؛ تغییری که زمان تأمین تدارکات …
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جر و بحث ترامپ و ملانیا سوژه رسانه‌ها شد

نظم منطقه ای در خاورمیانه چگونه بازآرایی می شود؟
سایت ایران آنلاین

نظم منطقه ای در خاورمیانه چگونه بازآرایی می شود؟

مایکل برچر در تبیین بحران‌ها، چهار مؤلفه را از یکدیگر تفکیک می‌کند: پیدایش یا آغاز بحران، تصاعد، کاهش و در نهایت پیامدها و آثار آن. آنچه در اظهارات اخیر آقای قالیباف، رئیس مجلس، درباره تحولات منطقه و احتمال شکل‌گیری ترتیبات جدید اقتصادی و امنیتی مطرح شده، در واقع ناظر بر همین مرحله چهارم، یعنی آثار و …
پایان نظم عثمانی در خاورمیانه
سایت ایران آنلاین

پایان نظم عثمانی در خاورمیانه

ویلیام کلیولند در کتاب تاریخ خاورمیانه مدرن می نویسد: برای مردم عربی که در قلمروهای سلطنتی عثمانی زندگی می‌کردند، تجزیه‌ امپراطوری بیش از پایان یک دولت خاص بود؛ این رخداد به معنای فروپاشی یک نظم سیاسی، اجتماعی بود که طی چهارصد سال، رفتار عمومی و مناسبات زندگی را شکل داده بود. حکومت عثمانی در مناطق مختلف …
اعتراف ترامپ به استیضاح
روزنامه هفت صبح

اعتراف ترامپ به استیضاح

اگر دموکرات‌ها پیروز شوند، ترامپ با سخت‌ترین دو سال ریاست‌جمهوری خود روبه‌رو خواهد شد
سلطه آمریکا بر اقتصاد جهان
روزنامه ستاره صبح

سلطه آمریکا بر اقتصاد جهان

ترامپ صرفاً رئیس‌جمهور آمریکا نیست؛ بلکه او در رأس اقتصادی ایستاده که مهم‌ترین جایگاه را در تجارت، سرمایه‌گذاری و نظام مالی جهان دارد. به همین دلیل، وقتی واشنگتن تعرفه وضع می‌کند، موضوع اختلاف تجاری میان دو کشور نیست؛ پس لرزه آن می‌تواند به بازار آسیا، بازارهای مالی اروپا، قیمت نفت و بازار طلا برسد.
آیا هرمز سرنوشت آمریکا را به بریتانیا تبدیل می‌کند؟!
سایت تابناک

آیا هرمز سرنوشت آمریکا را به بریتانیا تبدیل می‌کند؟!

تاریخ نشان داده کنترل یک گلوگاه دریایی می‌تواند به ابزاری برای به چالش کشیدن قدرت‌های بزرگ‌ تبدیل شود.
بعید است ترامپ بخواهد در قبال ایران اقدامی کند که چین را خشمگین کند/ احتمال از سرگیری جنگ تمام عیار وجود دارد
سایت تابناک

بعید است ترامپ بخواهد در قبال ایران اقدامی کند که چین را خشمگین کند/ احتمال از سرگیری جنگ تمام عیار وجود دارد

پروفسور «پل پیلار» معتقد است بعید است ترامپ اقداماتی علیه ایران (در روز دوشنبه) انجام دهد که دیدار مورد انتظار او با شی جین پینگ در اواخر امسال را مختل کند.
جنگ آمریکا و ایران در حال ورود به فاز خطرناکتری است/ نه واشنگتن و نه تهران تمایلی به دادن اولین امتیاز بزرگ نشان نمی‌دهند
سایت تابناک

جنگ آمریکا و ایران در حال ورود به فاز خطرناکتری است/ نه واشنگتن و نه تهران تمایلی به دادن اولین امتیاز بزرگ نشان نمی‌دهند

پایان یافتن تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، فضای دیپلماسی را تنگ‌تر کرده و آمریکا و ایران را در چرخه‌ای خطرناک از فشار، تلافی‌جویی و تنش‌افزایی گرفتار کرده است.
سایت خبرفوری

سیلی جانانه یک فرانسوی به مکرون/ ویدئو

سفر به کی‌یف؛ پیام سیاسی به کرملین
روزنامه توسعه ایرانی

سفر به کی‌یف؛ پیام سیاسی به کرملین

رامین پرتو همزمان با فرارسیدن سالگرد استقلال اوکراین، حضور شماری از رهبران و مقام های اروپایی در کی یف، فراتر از یک سفر نمادین، حامل پیامی سیاسی و