قیمت طلا امروز




 اصحاب رسانه اصفهان

 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

کاهش 27 درصدی جرایم خشن در اصفهان/ کشف بیش از 5 تن مواد مخدر در 4ماهه امسال

فرمانده انتظامی استان اصفهان با تشریح عملکرد چهار ماهه مجموعه انتظامی استان، از کاهش 27 درصدی جرایم خشن، کاهش 50 درصدی سرقت‌های مسلحانه، افزایش 150 درصدی دستگیری سارقان مسلح و کشف بیش از پنج تن انواع مواد مخدر خبر داد و بر تقویت امنیت محله‌محور، تعامل با مردم و اصحاب رسانه تأکید کرد.
 کاهش 27 درصدی جرایم خشن در اصفهان/ کشف بیش از 5 تن مواد مخدر در 4ماهه امسال
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
به گزارش هم‌میهن آنلاین، سردار "عبدالوهاب حسنوند" در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه استان اصفهان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان و با تأکید بر ضرورت تعامل میان پلیس و رسانه اظهار کرد: برای هر سازمان سه مؤلفه مهم یعنی همدلی، همراهی و همکاری، مسئولیت‌پذیری و تعامل اهمیت دارد و ما این مؤلفه‌ها را در عملکرد اصحاب رسانه استان اصفهان به خوبی مشاهده کرده‌ایم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: خبرنگاران در شرایط مختلف، به‌ویژه در دوره‌های التهاب و جنگ 12روزه، در کنار مجموعه‌های انتظامی، امنیتی، سپاه، بسیج و دستگاه‌های اطلاعاتی ایستادند و با وجود شرایط دشوار، رسالت اطلاع‌رسانی خود را دنبال کردند.

سردارحسنوند با اشاره به نقش خبرنگاران در انتقال اخبار صحیح و امیدآفرینی در جامعه گفت: خبرنگار حلقه ارتباطی میان مردم و مسئولان است و شجاعت، ایثار و مسئولیت‌پذیری خبرنگاران در انجام این رسالت قابل تقدیر است.

وی با اشاره به حوزه‌های مختلف فعالیت انتظامی استان اظهار کرد: مجموعه انتظامی استان در حوزه‌های امنیت عمومی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، پلیس فتا، راه و راهور، امنیت اقتصادی، نظام وظیفه، اطلاعات، صیانت، ایمنی و معاونت فرهنگی و اجتماعی مأموریت‌های گسترده‌ای را دنبال می‌کند و امروز گزارشی از وضعیت انتظامی استان و اقدامات انجام شده ارائه می‌شود.

اصفهان در شمار استان‌های پرترافیک جرایم قرار دارد

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به موقعیت استان و حجم مأموریت‌های انتظامی تصریح کرد: استان اصفهان از نظر حجم ورود و سنگینی مأموریت‌ها، در شمار استان‌های برتر کشور قرار دارد و در حوزه‌هایی همچون تصادفات، کشفیات مواد مخدر، دستگیری‌ها، احتکار کالا، سرقت و جرایم فضای مجازی، مأموریت‌های قابل توجهی بر عهده مجموعه انتظامی استان است.

وی افزود: با وجود این حجم از مأموریت‌ها، برنامه‌ریزی‌های انجام شده موجب شده است در بسیاری از شاخص‌های مهم جرایم، روند کاهشی داشته باشیم.

برخورد قاطع با اراذل و اوباش؛ امنیت مردم خط قرمز پلیس است

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به برخورد با اراذل و اوباش، دارندگان سلاح سرد و گرم و مخلان نظم عمومی گفت: برخورد با افرادی که با قدرت‌نمایی، چاقوکشی، استفاده از سلاح و ایجاد هیاهو و راهبندان نظم و امنیت مردم را مختل می‌کنند، بر اساس قانون در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی با بیان اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، افزود: در این حوزه اقدامات خوبی توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی انجام شده و با اراذل و اوباش سطح مختلف، افراد نوپا و نوپدید و کسانی که در حاشیه شهرها موجب ایجاد ناامنی می‌شوند، برخورد جدی صورت گرفته است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان تأکید کرد: پلیس در برابر کسانی که امنیت مردم را به خطر بیندازند، تعارف ندارد و برخورد با مخلان نظم و امنیت با جدیت دنبال خواهد شد.

کشف بیش از 5تن مواد مخدر در اصفهان

سردارحسنوند در ادامه با اشاره به مبارزه با مواد مخدر گفت: امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بیش از 14درصد افزایش کشفیات انواع مواد مخدر داشته‌ایم.

وی افزود: از مسیرهای جنوبی و شرقی استان و همچنین مسیرهای جدید ورود مواد مخدر، کشفیات قابل توجهی صورت گرفته و در مجموع بیش از پنج تن انواع مواد مخدر کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به افزایش کشفیات مواد روانگردان و شیشه اظهار کرد: بخشی از مواد کشف شده شامل شیشه و سایر مواد روانگردان است که متأسفانه می‌تواند جوانان و نوجوانان را گرفتار اعتیاد کند.

این مقام ارشد انتظامی همچنین درباره کشت مواد مخدر گفت: برابر ماده 26 قانون مبارزه با مواد مخدر، برخورد با کسانی که اقدام به کشت مواد مخدر می‌کنند، با جدیت دنبال می‌شود و در این زمینه همکاری دهیاران، بخشداران، فرمانداران، بسیج، شهرداری‌ها و دستگاه قضایی در کنار پلیس ضروری است.وی با تأکید بر ضرورت پیشگیری از اعتیاد در مدارس و دانشگاه‌ها افزود: با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان درباره آسیب‌های مواد مخدر باید جدی گرفته شود.

فرمانده انتظامی استان اصفهان آموزش، اشراف اطلاعاتی و نظارت را مثلث طلایی مقابله با آسیب‌ها دانست و گفت: این سه مؤلفه باید در داخل و خارج از مجموعه انتظامی مورد توجه قرار گیرد.

کاهش تصادفات در اصفهان؛ موتورسیکلت همچنان یکی از دغدغه‌های جدی

سردارحسنوند با اشاره به وضعیت تصادفات در استان گفت: رعایت اصول ایمنی، توجه به جلو، خودداری از استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی و جلوگیری از حواس‌پرتی از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از تصادفات است.

وی افزود: استان اصفهان در مجموع در شاخص تصادفات، شرایط بهتری نسبت به میانگین کشوری دارد، اما همچنان فرهنگ‌سازی و آموزش رانندگان باید در دستور کار قرار گیرد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به نقش موتورسیکلت در تصادفات ادامه داد: بیش از 51 درصد تصادفات منجر به جرح و فوت مرتبط با موتورسیکلت‌سواران است و در میان بانوان موتورسوار نیز 18 مورد فوتی ثبت شده است.

سردارحسنوند تأکید کرد: نداشتن گواهینامه و عدم تسلط کافی به رانندگی از عوامل مؤثر در این حوادث است و توصیه جدی پلیس این است که هیچ فردی بدون گواهینامه و آموزش لازم اقدام به رانندگی نکند.

وی همچنین درباره استفاده از اسکوتر و وسایل مشابه گفت: استفاده از این وسایل نیز باید مطابق آیین‌نامه و مقررات راهنمایی و رانندگی و متناسب با نوع وسیله و معابر انجام شود.

110 در سخت‌ترین شرایط هم متوقف نشد

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به حوادث و حملات اخیر گفت: مجموعه انتظامی استان حتی در شرایط دشوار نیز خدمت‌رسانی به مردم را متوقف نکرد.

وی افزود: مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در نخستین روزهای حملات با چالش مواجه شد و محل استقرار تجهیزات و سرورهای آن مورد اصابت قرار گرفت، اما با اقدامات سریع، کمتر از پنج ساعت روند ارائه خدمات و ارتباط مردم با پلیس برقرار شد.

سردارحسنوند با اشاره به محتوای تماس‌های مردم با 110 گفت: بیشترین تماس‌های امدادخواهی مربوط به تصادفات، درگیری و تنش، جرایم عمومی و سرقت بوده و موضوع مواد مخدر و حضور معتادان متجاهر نیز بخشی از تماس‌های مردم را به خود اختصاص داده است.

57 درصد معتادان متجاهر مرتکب سرقت می‌شوند

وی یکی از دغدغه‌های مهم شهروندان را حضور معتادان متجاهر عنوان کرد و گفت: بیش از 57 درصد معتادان متجاهر در سطح استان مرتکب سرقت می‌شوند و این موضوع تأثیر مستقیمی بر احساس امنیت مردم دارد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به ماده 15 و 16 قانون مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: ظرفیت مراکز ماده 16 باید متناسب با نیاز استان افزایش پیدا کند؛ چنانچه ظرفیت کافی در این مراکز وجود داشته باشد، پلیس می‌تواند در کمتر از 72 ساعت معتادان متجاهر را جمع‌آوری و تحویل مراکز مربوطه دهد.

بانک اطلاعاتی مجرمان برای کنترل هدفمند سارقان

سردارحسنوند با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه سرقت گفت: بانک اطلاعاتی مجرمان ساکن استان اصفهان به‌صورت هدفمند تکمیل شده و محل سکونت و سوابق مجرمان تحت رصد قرار دارد.

وی افزود: مجرمان سابقه‌دار احضار و دعوت می‌شوند و اقدامات کنترلی و پیشگیرانه درباره آنان انجام می‌شود.

فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در برخی مقاطع سال، به‌ویژه یک ماه مانده به تعطیلات نوروزی و یک ماه مانده به آغاز مهرماه، احتمال افزایش سرقت وجود دارد و پلیس برای این دوره‌ها برنامه‌های ویژه‌ای دارد.

کاهش 50 درصدی سرقت مسلحانه

سردارحسنوند با اشاره به سرقت‌های مسلحانه گفت: سرقت مسلحانه در استان اصفهان 50 درصد کاهش داشته و دستگیری افرادی که در این حوزه مرتکب جرم شده‌اند نیز 150 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: پرونده‌های سال‌های گذشته مجدداً بررسی و احیا شده و مجرمانی که سابقه ارتکاب سرقت مسلحانه داشته‌اند، شناسایی و دستگیر شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان درباره زورگیری و جرایم خشن نیز تأکید کرد: پلیس با کسانی که امنیت مردم را تهدید کنند، برخورد قاطع خواهد داشت.

کاهش 27درصدی جرایم خشن

سردارحسنوند گفت: مجموع جرایم خشن در چهار ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 27درصد کاهش داشته است.

وی افزود: این کاهش حاصل اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی، کنترل مجرمان سابقه‌دار و همکاری مجموعه‌های مختلف انتظامی است.

برخورد با سارقان سیم و کابل

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به سرقت سیم و کابل در برخی محلات گفت: پلیس در این حوزه نیز اقدامات ویژه‌ای انجام داده و اخیراً فردی که سابقه بیش از 10 فقره سرقت داشت، هنگام ارتکاب جرم توسط مأموران مورد برخورد قرار گرفت.وی تأکید کرد: هر فردی که نظم و امنیت عمومی را برهم بزند، با برخورد قانونی و قاطع پلیس مواجه خواهد شد.

افزایش قابل توجه کشفیات قاچاق کالا

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به اقدامات پلیس امنیت اقتصادی گفت: با همکاری استانداری، تعزیرات، دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های مسئول، کشفیات قابل توجهی در حوزه قاچاق کالا انجام شده است.

وی از افزایش قابل توجه کشفیات قاچاق نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: پلیس امنیت اقتصادی با تمرکز بر محورهای ورودی استان و شبکه‌های توزیع، مقابله با قاچاق را دنبال می‌کند.

کلاهبرداری اینترنتی؛ مراقب لینک‌های آلوده باشید

سردارحسنوند با اشاره به فعالیت پلیس فتا اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین جرایم فضای مجازی، کلاهبرداری اینترنتی است.

وی به شهروندان هشدار داد: مردم به هیچ عنوان روی لینک‌های ناشناس و آلوده کلیک نکنند؛ چراکه ممکن است با یک کلیک، اطلاعات شخصی، حساب‌های بانکی و اسرار فرد در معرض سوءاستفاده قرار گیرد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان همچنین از کاهش 39درصدی جرایم رایانه‌ای نسبت به سال گذشته خبر داد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی؛ حلقه اتصال پلیس و مردم

سردارحسنوند در ادامه به اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات خوب این معاونت، توسعه فعالیت مشاوران و ایجاد زمینه برای مصالحه و حل اختلافات میان مردم است.

وی افزود: ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی به شکایت‌ها و اختلافات، نقش مهمی در پیشگیری از تبدیل اختلافات اجتماعی به جرایم دارد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با تأکید بر ضرورت امنیت محله‌محور گفت: امنیت باید در محلات و با مشارکت خود مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: باید در هر محله، با همکاری دستگاه‌های مختلف، مردم، ورزشکاران، معتمدان، آموزش و پرورش و اصحاب رسانه، افراد شاخص و ظرفیت‌های اجتماعی شناسایی شوند تا برای رفع مشکلات و تأمین امنیت محله از ظرفیت آنان استفاده شود.

سردارحسنوند خاطرنشان کرد: پلیس باید در کنار مردم باشد و مردم نیز باید در تأمین امنیت محله خود مشارکت کنند.

وی در پایان با اشاره به اقدامات مختلف مجموعه انتظامی استان در حوزه‌های راهور، پلیس فتا، مواد مخدر، امنیت اقتصادی، سرقت، نظام وظیفه، 110و 197، از تلاش کارکنان انتظامی استان تقدیر کرد و گفت: امروز حضور اصحاب رسانه در کنار مجموعه انتظامی، برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی و تقویت امنیت و آرامش مردم بسیار ارزشمند است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان در پایان از حضور خبرنگاران و مدیران رسانه‌ای در نخستین نشست خبری تقدیر و بر استمرار تعامل و همکاری میان پلیس و رسانه تأکید کرد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید







یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ - 30 August 2026
ترامپ در بن بست کامل | فاینشنال تایمز |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

ترامپ در بن بست کامل | فاینشنال تایمز | انصاف نیوز

ترجمه از سید سراج میردامادی
به نام ایران به کام اسرائیل برای انتقام از مصر
سایت اسپوتنیک

به نام ایران به کام اسرائیل برای انتقام از مصر

اخیرا خزانه داری آمریکا پنج شعبه بانک مصر در دبی را به بهانه شکستن تحریم های ایران تهدید به تحریم کردن و قطع ارتباط اش با سیستم دلار کرده.
چرا رئیس جمهور چین بعد از ۱۰ سال به مصر سفر می‌کند؟
سایت تابناک

چرا رئیس جمهور چین بعد از ۱۰ سال به مصر سفر می‌کند؟

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، برای اولین بار پس از بیش از یک دهه به مصر سفر خواهد کرد.
از قرارداد ترامپ برای سلطه بر نفت ونزوئلا چه می‌دانیم؟ / امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید
سایت خبرآنلاین

از قرارداد ترامپ برای سلطه بر نفت ونزوئلا چه می‌دانیم؟ / امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی …

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از دست‌یابی به توافقی گسترده با حکومت جدید ونزوئلا خبر داده است که در صورت اجرا، به ایالات متحده اجازه می‌دهد به حجم عظیمی از ذخایر نفت دست‌نخورده این کشور به قیمت تمام‌شده دسترسی پیدا کند.
چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟
سایت فرارو

چه کسی جرأت عبور از دیوار چین را دارد؟

دولت ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی و مذاکرات برای تحمیل خواسته‌های خود به ایران، بار دیگر به فشار اقتصادی حداکثری روی آورده و آن را «روز دی اقتصادی» نامیده است. اما موفقیت این راهبرد به چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری و خریدار نفت ایران گره خورده است. مشکل واشنگتن این است که فشار واقعی بر تهران مستلزم رویارویی …
         
سایت فرارو

راز گوشه‌گیری بارون ترامپ پس از تهدید به ترور

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.
سبک جدید زندگی کانادایی ها؛ پرهیز از هرآنچه که آمریکایی است
سایت عصرایران

سبک جدید زندگی کانادایی ها؛ پرهیز از هرآنچه که آمریکایی است

اجتناب از کالاها و خدمات آمریکایی - از فناوری گرفته تا نوشیدنی های الکلی و سفر هوایی – بسیاری از کانادایی ها را مجبور به یافتن راه جدیدی برای زندگی کرده است.
تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل …
وون کره شمالی بی‌اعتبار شد؛ روستاییان به دلار و یوان پناه بردند
سایت عصرایران

وون کره شمالی بی‌اعتبار شد؛ روستاییان به دلار و یوان پناه بردند

بیشتر خانوارهای مناطق کشاورزی تنها از طریق کشاورزی امرار معاش می‌کنند و پول نقد اضافی برای تبدیل به ارز خارجی ندارند. بنابراین، آنها بیش از دیگران در معرض تأ...
آیا ونزوئلا به «ایالت پنجاه‌ویکم» آمریکا تبدیل می‌شود؟
سایت تابناک

آیا ونزوئلا به «ایالت پنجاه‌ویکم» آمریکا تبدیل می‌شود؟

خبر قرارداد نفتی میان ایالات متحده آمریکا و ونزوئلا، مهم‌ترین خبری بود که دیشب به بازار انرژی مخابره شد.
چطور نگاه دنیا به چین عوض شد؟
سایت عصرایران

چطور نگاه دنیا به چین عوض شد؟

نظام سیاسی چین، برخلاف ایالات متحده - که نهادهای آن آلوده به تأثیر اسرائیل و شبکه‌های مخوف لابی‌های وابسته به آن قرار گرفته‌اند - کارآمد، منضبط و بسیار کمتر...
         
مشارکت نوظهور ترکیه و عراق در نظم جدید منطقه؛ نفوذ ایران کم می‌شود؟
سایت تابناک

مشارکت نوظهور ترکیه و عراق در نظم جدید منطقه؛ نفوذ ایران کم می‌شود؟

دولتی در بغداد که قادر به کنترل گروه‌های مسلح، تأمین امنیت کریدور‌های حمل‌ونقل و اجرای توافقات بلندمدت باشد، عراق را به شریکی قابل‌اطمینان‌تر برای ترکیه در ز...
         
جنگ اخیر نفوذ استراتژیک هند بر بندر چابهار را به شدت کاهش داد/ آینده اوراسیا در دستان چین، پاکستان و ایران است
سایت تابناک

جنگ اخیر نفوذ استراتژیک هند بر بندر چابهار را به شدت کاهش داد/ آینده اوراسیا در دستان چین، پاکستان و ایران است

چین، پاکستان و ایران به دلیل موقعیت‌های استراتژیک خود، نقشی محوری در شکل‌دهی به آینده اتصال اوراسیا ایفا می‌کنند.
بمب اتم روی میز پنتاگون؟ | کارلسون: استفاده هسته‌ای علیه ایران رسماً بررسی شده| جو کنت: اگر هدف تسلیم کامل باشد، مسیر به بمب اتم می‌رسد
سایت رویداد‌ ۲۴

بمب اتم روی میز پنتاگون؟ | کارلسون: استفاده هسته‌ای علیه ایران رسماً بررسی شده| جو کنت: اگر هدف تسلیم کامل باشد، مسیر به …

تاکر کارلسون در گفت‌وگویی با جو کنت، رئیس سابق مرکز ملی مقابله با تروریسم آمریکا، مدعی شد استفاده از سلاح هسته‌ای تاکتیکی علیه اهدافی در ایران نه‌تنها در پنتاگون مطرح شده، بلکه در قالب اسلایدهای رسمی نیز مورد بررسی قرار گرفته است. جو کنت نیز هشدار داد اگر واشنگتن همچنان «تسلیم کامل» یا فروپاشی حکومت …
جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟/ کشور‌های منطقه طرح ایران را پذیرا هستند
سایت تابناک

جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟/ کشور‌های منطقه طرح ایران را پذیرا هستند

یکپارچگی منطقه‌ای ایران به این بستگی دارد که همسایگان تا چه حد روابط امنیتی و اقتصادی خود را عمیق‌تر کنند و چقدر از نفوذ تهران را بپذیرند.
از فشار حداکثری تا محدودیت حداکثری؛ چرا تحریم‌ها شکست می‌خورند؟
خبرگزاری مهر

از فشار حداکثری تا محدودیت حداکثری؛ چرا تحریم‌ها شکست می‌خورند؟

مسئله اصلی تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران فقط یک پرونده اقتصادی نیست؛ بلکه بخشی از رقابت بزرگ‌تر بر سر آینده نظم جهانی است.
چرا سازمان ملل در مدیریت بحران‌های جهانی ناتوان است؟
خبرگزاری مهر

چرا سازمان ملل در مدیریت بحران‌های جهانی ناتوان است؟

با گذشت نزدیک به هشت دهه از فعالیت این نهاد، شکاف عمیقی میان اهداف والای منشور و واقعیت‌های عینی جهان معاصر پدید آمده است.
چرا ترکیه در برابر تجاوزات اسرائیل به سوریه اقدامی نمی‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا ترکیه در برابر تجاوزات اسرائیل به سوریه اقدامی نمی‌کند؟

آنکارا در برابر حملات تحریک آمیز ارتش صهیونیستی به پایگاه های نظامی سوریه رویکرد خویشتنداری را در پیش گرفته و احتمالاً این رویکرد را تا انتخابات حفظ خواهد کرد چون نمی‌خواهد با واکنش شدید، به کارزار انتخاباتی نتانیاهو کمک کند.
         
گسترش چتر دفاعی پاکستان بر سراسر خاورمیانه؛ برنامه اسلام‌آباد برای منطقه چیست؟
سایت اطلاعات آنلاین

گسترش چتر دفاعی پاکستان بر سراسر خاورمیانه؛ برنامه اسلام‌آباد برای منطقه چیست؟

پاکستان و کویت روز پنجشنبه یک توافقنامه دفاعی جدید امضا کردند و وزارت دفاع پاکستان اعلام کرد که این توافقنامه، چارچوب همکاری نظامی موجود از سال ۲۰۲۳ را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.
سرمقاله جوان/ فعال‌سازی گسل‌ها، قمار جدید ائتلاف دشمن | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جوان/ فعال‌سازی گسل‌ها، قمار جدید ائتلاف دشمن | آخرین خبر

روزنامه جوان/ «فعال‌سازی گسل‌ها، قمار جدید ائتلاف دشمن» عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان به قلم متولیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۱۸۰ شب حضور مردم در خیابان‌های ایران، برای دشمن فقط یک تصویر اجتماعی نیست؛ یک شکست راهبردی است. ملتی که شش ماه پس از آغاز جنگ، خیابان را به میدان وحدت تب
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
سایت نورنیوز

آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود

هدیه یک فروند بوئینگ 747 چهارصد میلیون دلاری به ترامپ، نه تنها امنیت قطر را تضمین نکرد، بلکه این کشور را در میانه جنگی که خود نقشی در آغازش نداشت، با بحرانی بی‌سابقه مواجه کرده است.
بزرگترین چالش ترامپ در خاورمیانه ایران نیست/ ترکیه و اسرائیل وارد جنگ می‌شوند
سایت تابناک

بزرگترین چالش ترامپ در خاورمیانه ایران نیست/ ترکیه و اسرائیل وارد جنگ می‌شوند

یک مجله آمریکایی می‌گوید بزرگ‌ترین بحران خاورمیانه‌ای ترامپ در ایران نیست، بلکه میان دو متحد در حال شکل‌گیری است.
یک موزه متفاوت در افغانستان
سایت تابناک

یک موزه متفاوت در افغانستان

در استان خوست افغانستان، بقایای جنگی سه قدرت خارجی در آیینی نمادین به نمایش درآمده بود؛ مراسمی که برگزارکنندگان آن را نه صرفاً نمایش ادوات فرسوده نظامی، بلکه...
برندسازی به سبک ترامپ
روزنامه دنیای اقتصاد

برندسازی به سبک ترامپ

دنیای‌اقتصاد- کسری غفوری: دونالد ترامپ در ادامه تنش‌های فزاینده با اتاوا روز پنج‌شنبه با امضای یک فرمان اجرایی دستور داد نام «دریاچه انتاریو» که در مرز میان کانادا و ایالت نیویورک قرار دارد فورا به «دریاچه آمریکا» تغییر یابد. این اقدام برگی دیگر از تیرگی بی‌سابقه روابط میان این دو متحد قدیمی پس از فروپاشی …
پیام‌های یک سفر رازآلود
روزنامه دنیای اقتصاد

پیام‌های یک سفر رازآلود

سفر غیرمنتظره جان رتکلیف، رئیس سازمان سیا، به روسیه اما و اگرهایی را در محافل فکری و رسانه‌های بین‌المللی دامن زده است. برخی می‌گویند سفر رئیس سیا به مسکو برای این بود که به روسیه هشدار دهد که به همکاری نظامی–اطلاعاتی با ایران نپردازد. عده‌ای دیگر به بن‌بست در جنگ اوکراین اشاره و به این نکته تصریح کردند …
         
نظامی‌گری و مذاکره؛ بازی پیچیده واشنگتن در شرق‌آسیا
روزنامه توسعه ایرانی

نظامی‌گری و مذاکره؛ بازی پیچیده واشنگتن در شرق‌آسیا

رامین پرتو شرق آسیا در روزهایی که بخش بزرگی از توجه جهانی به بحران های غرب آسیا معطوف شده، در حال ورود به مرحله ای تازه از رقابت امنیتی است؛
    
همه دولت‌هایی که آمریکا سرنگون کرده است؛ از کودتا تا حمله نظامی
سایت تابناک

همه دولت‌هایی که آمریکا سرنگون کرده است؛ از کودتا تا حمله نظامی

ایالات متحده در بیش از یک قرن گذشته، بارها با سازمان‌دهی یا حمایت از کودتا، عملیات اطلاعاتی، فشار اقتصادی و مداخله مستقیم نظامی در سرنگونی دولت‌های خارجی نقش...
         
پنتاگون با دستور ترامپ به جنگ تمام عیار بازخواهد گشت یا ...؟ | گاردین: جنگ ایران و آمریکا تمام نشده، فقط سرد شده است
سایت اقتصادنیوز

پنتاگون با دستور ترامپ به جنگ تمام عیار بازخواهد گشت یا ...؟ | گاردین: جنگ ایران و آمریکا تمام نشده، فقط سرد شده است

اقتصادنیوز: کیش شخصیت که زمانی ترامپ را همچون نیرویی مهارنشدنی و طبیعی جلوه می‌داد، اکنون به فرقه‌ای چاپلوس و مطیع تقلیل یافته است.
تحریم ایران برای نجات ترامپ از دردسر انتخابات؟ | فشار اقتصادی و تلاش برای دور کردن جنگ از اخبار | راهبرد جدید واقعیت‌های میدانی را تغییر می‌دهد؟
سایت اقتصادنیوز

تحریم ایران برای نجات ترامپ از دردسر انتخابات؟ | فشار اقتصادی و تلاش برای دور کردن جنگ از اخبار | راهبرد جدید واقعیت‌های …

اقتصادنیوز: آتلانتیک در گزارشی نوشته است دولت ترامپ با محدودشدن گزینه‌های نظامی و دیپلماتیک، به تشدید فشار اقتصادی علیه ایران روی آورده؛ راهبردی که علاوه بر وادارکردن تهران به بازگشت جدی‌تر به مذاکرات، می‌تواند جنگ را تا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای از صدر اخبار آمریکا دور نگه دارد.
         
چگونه تاکتیک اوکراینی بزرگ‌ترین تحول ماه‌های اخیر جنگ لبنان را رقم زد؟
سایت اکوایران

چگونه تاکتیک اوکراینی بزرگ‌ترین تحول ماه‌های اخیر جنگ لبنان را رقم زد؟

اکوایران: اگرچه پهپادهای حزب‌الله هنوز لزوماً توانایی تغییر کنترل سرزمینی اسرائیل در جنوب لبنان را ندارند، اما توانایی آنها در محدود کردن آزادی حرکت نیروهای اسرائیلی و افزایش فرسایش و تلفات نشان می‌دهد حزب‌الله در زمینه یافتن روش‌های مؤثرتر برای نبرد، تا حدی از اسرائیل جلو افتاده است.
پادشاه نروژ درگذشت / مرگ هارالد پنجم در 89 سالگی / پایان 35 سال سلطنت - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پادشاه نروژ درگذشت / مرگ هارالد پنجم در 89 سالگی / پایان 35 سال سلطنت - مردم سالاری آنلاین

پادشاه نروژ در 89 سالگی درگذشت. به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از عصرایران، هارالد پنجم پادشاه نروژ، امروز جمعه بعد از 35 سال سلطنت درگذشت. هاکون ، ولیعهد و فرزند پادشاه تازه درگذ...
ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف چه هشداری به روس‌ها داد؟
سایت اقتصادنیوز

ماهی‌گیری پوتین از تنش ایران و آمریکا | روسیه این وضعیت را فرصتی برای تشدید اقدامات علیه منافع آمریکا تلقی می کند | رتکلیف …

اقتصادنیوز: رتکلیف روز سه‌شنبه به مسکو پرواز کرد؛ این نخستین سفر شناخته‌شده یک رئیس سیا به روسیه از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون بود.
         
مثلث آمریکا، ایران و حزب‌الله؛ آیا یک «معامله بزرگ» در راه است؟
خبرگزاری ایلنا

مثلث آمریکا، ایران و حزب‌الله؛ آیا یک «معامله بزرگ» در راه است؟

تحولات ماه‌های اخیر از احتمال شکل‌گیری مسیری تازه میان آمریکا، ایران و حزب‌الله حکایت دارد؛ مسیری که در صورت تبدیل تماس‌های پشت‌پرده به مذاکرات جدی، می‌تواند پرونده سلاح این حزب‌ و آینده لبنان را به بخشی از یک توافق گسترده‌تر میان تهران و واشنگتن تبدیل کند.
آیا فرمول «تهدید و عقب‌نشینی» ترامپ در ایران قابل اجرا است؟
خبرگزاری مهر

آیا فرمول «تهدید و عقب‌نشینی» ترامپ در ایران قابل اجرا است؟

ترامپ با تکیه بر فرمول کهنه «تهدید بزرگ و عقب‌نشینیِ به‌موقع»، نه‌تنها به هدف خود نرسیده، بلکه اعتبار تهدیدهای آمریکا را نیز به صفر رسانده است.
آلبرتا از یک تصمیم پرهزینه عقب نشست/ چرا کانادا حاضر نشد نفت را علیه ترامپ سلاح کند؟
سایت اقتصاد ۲۴

آلبرتا از یک تصمیم پرهزینه عقب نشست/ چرا کانادا حاضر نشد نفت را علیه ترامپ سلاح کند؟

دانیل اسمیت، نخست وزیر استان نفت خیز آلبرتا، ایده اعمال مالیات بر صادرات نفت خام به آمریکا به تلافی تعرفه‌های دولت ترامپ علیه کانادا را رد و اعلام کرد که چنین اقدامی به کانادا آسیب می‌رساند.
چرا امارات تجارت با ایران را متوقف کرد؟/ ایران با تهدید منطقه‌ای به تحریم جدید آمریکا پاسخ داد
سایت تابناک

چرا امارات تجارت با ایران را متوقف کرد؟/ ایران با تهدید منطقه‌ای به تحریم جدید آمریکا پاسخ داد

تحریم‌های آمریکا بحران اقتصادی ایران را عمیق‌تر می‌کند؛ در حالی که تهران تهدید به تلافی و تشدید منطقه‌ای می‌کند.
ترامپ: درباره ایران دیگر حرف زیادی برای گفتن نداریم/ سازمان ملل دریافت نامه اعتراض ایران به «عملیات آمریکا» را تایید کرد/ رئیس سیا: روسیه اطلاعات را با ایران به اشتراک نگذارد/ سنتکام: کشتی‌ها فقط به دلایل بشردوستانه اجازه ورود و خروج از بنادر ایران را دارند
سایت دیدارنیوز

ترامپ: درباره ایران دیگر حرف زیادی برای گفتن نداریم/ سازمان ملل دریافت نامه اعتراض ایران به «عملیات آمریکا» را تایید کرد/ …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
مردی که اجبار و فشار را با مهارت اشتباه می‌گیرد
سایت هم میهن

مردی که اجبار و فشار را با مهارت اشتباه می‌گیرد

این فشار ایران را به زانو درنخواهد آورد. تنها پیچیدگی‌ها را عمیق‌تر خواهد کرد و هرگونه توافق را بیش از پیش از دسترس خارج خواهد ساخت.
پوتین دستور استفاده از بمب هسته‌ای تاکتیکی را صادر می‌کند؟ | بن‌بست در مذاکرات کرملین و اوکراین
سایت اطلاعات آنلاین

پوتین دستور استفاده از بمب هسته‌ای تاکتیکی را صادر می‌کند؟ | بن‌بست در مذاکرات کرملین و اوکراین

سفر مخفیانه رئیس سازمان سیا به روسیه و نگرانی سران ناتو از احتمال اقدام نظامی ولادیمیر پوتین علیه یک کشور اروپایی نشان می‌دهد اوضاع در جبهه جنگ چندان برای اوکراین و پشتیبانان آن خوب پیش نمی‌رود.
چرا اتحادیه اروپا باید توافق‌نامه همکاری خود با اسرائیل را تعلیق کند؟
سایت هم میهن

چرا اتحادیه اروپا باید توافق‌نامه همکاری خود با اسرائیل را تعلیق کند؟

اتحادیه اروپا از یک مبنای حقوقی، یک سازوکار صریح معاهده‌ای و اظهاراتی کم‌سابقه و روشن از سوی نخست‌وزیر خود اسرائیل درباره رفتاری که مستقیماً منافع اتحادیه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، برخوردار است.
پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا …
کارزار طرد اقتصادی ایران چگونه چین را هدف قرار گرفته است؟ | الجزیره: غرور قبل از سقوط می آید و امروز هیچ دولتی مغرورتر از دولت آمریکا نیست | دولت‌های جهان کورکورانه به دنبال آمریکا و به سمت فاجعه نخواهند رفت
سایت اقتصادنیوز

کارزار طرد اقتصادی ایران چگونه چین را هدف قرار گرفته است؟ | الجزیره: غرور قبل از سقوط می آید و امروز هیچ دولتی مغرورتر از …

اقتصادنیوز: کشورها، به طور قابل پیش‌بینی، از تسویه حساب با دلار آمریکا دور می‌شوند و میزان نگهداری خود از اوراق خزانه آمریکا را در ذخایر ارزی خود کاهش می‌دهند. آن‌ها همچنین به مدل‌های هوش مصنوعی چینی با وزن‌های باز روی می‌آورند تا نیازهای هوش مصنوعی خود را با یک دهم هزینه مدل‌های بسته آمریکایی برآورده …
ملونی و ماگا: آیا ترامپ با متحدان خود مانند زیردست رفتار می‌کند؟
سایت اکوایران

ملونی و ماگا: آیا ترامپ با متحدان خود مانند زیردست رفتار می‌کند؟

اکوایران: مشکلات ملونی با کاخ سفید تنها بازتاب شخصیت ترامپ نیست، بلکه ناشی از جهان‌بینی جنبش ماگا نیز هست؛ جهان‌بینی‌ای که ظاهراً از متحدان آمریکا انتظار دارد تقریباً به‌طور کامل از واشنگتن تبعیت کنند.
از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در  آمریکا داشت؟
سایت خبرآنلاین

از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در آمریکا داشت؟

ترامپ در دوران انتخاباتی خود بر دو وعده متناقض اما در افکار عمومی قابل جمع تکیه کرده بود، از یک سو نمایش قدرت و برخورد سخت با دشمنان آمریکا، و از سوی دیگر پرهیز از جنگ‌های طولانی و پرهزینه خارجی که در مورد ایران، همین دوگانه به یکی از نقاط آسیب‌پذیر سیاست او تبدیل شده است.
برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت
سایت اقتصاد ۲۴

برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت

در شرایط عادی، انتخابات مهم‌ترین ابزار انتقال مشروعیت از جامعه به حکومت است، اما در شرایط جنگی، دولت برای بقای خود ناچار است بخشی از آزادی‌های سیاسی، انتخاباتی و اجتماعی را محدود کند. بنابراین پرسش اساسی این نیست که آیا دموکراسی در جنگ باید وجود داشته باشد یا خیر بلکه پرسش این است که حد و مدت تعلیق برخی …
گمانه‌زنی‌ها دربارۀ سفر غافلگیرکنندۀ رئیس سیا به مسکو؛ خیز پوتین برای حمله اتمی به اوکراین؟
سایت اکوایران

گمانه‌زنی‌ها دربارۀ سفر غافلگیرکنندۀ رئیس سیا به مسکو؛ خیز پوتین برای حمله اتمی به اوکراین؟

اکوایران: مسکو به‌طور فزاینده‌ای حملات اوکراین را حملاتی از سوی کشورهای ناتو می‌داند، زیرا اعضای این ائتلاف سلاح و اطلاعات در اختیار کی‌یف قرار می‌دهند. مرحله کنونی درگیری‌ها هنوز اوج تشدید نظامی نیست.
پایان قسد
سایت روزنامه سازندگی

پایان قسد

فعالیت نیروهای دموکراتیک سوریه پایان یافت
سایت تابناک

چرا عربستان 33 سال تایلند را تحریم کرد؟

سایت فرارو

ترامپ نام «دریاچه انتاریو» را به «دریاچه آمریکا» تغییر داد!

آیا کانادا تسلیم فشار آمریکا می‌شود؟
سایت فرارو

آیا کانادا تسلیم فشار آمریکا می‌شود؟

جنگ تعرفه‌ای آمریکا و کانادا از یک اختلاف تجاری فراتر رفته و به بحرانی سیاسی، اقتصادی و راهبردی تبدیل شده است. تعرفه‌های ترامپ می‌تواند هزینه‌های زندگی و فشار بر صنایع آمریکا را افزایش داده و به چالشی برای جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای تبدیل شود. در سوی دیگر، مارک کارنی میان مقاومت در برابر …
از کارپاتوس تا سودا؛ یونان در دور تازۀ جنگ ایران کجا می‌ایستد؟
سایت عصرایران

از کارپاتوس تا سودا؛ یونان در دور تازۀ جنگ ایران کجا می‌ایستد؟

انتقال یک سامانۀ دفاعی میان دو جزیره یونانی شاید در ظاهر اقدامی احتیاطی به نظر برسد، اما در فضای تهدیدهای تازه ایران علیه پایگاه‌های آمریکایی در اروپا، معنای...
         
برنامه آمریکا برای به غنیمت گرفتن نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری ایران
سایت آفتاب نیوز

برنامه آمریکا برای به غنیمت گرفتن نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری ایران

دولت ترامپ با تشکیل دادگاه غنیمت دریایی در شهر هوستون ایالت تگزاس، به دنبال توقیف و فروش هر چه سریع‌تر نفتکش‌ها و کشتی‌های ایرانی به عنوان غنیمت جنگی و کسب...
«فیزیکِ جدید قدرت»؛ چرا بازیگران کوچک دیگر از بازیگران بزرگ نمی‌ترسند؟
سایت عصرایران

«فیزیکِ جدید قدرت»؛ چرا بازیگران کوچک دیگر از بازیگران بزرگ نمی‌ترسند؟

ترامپ ناغافل جملۀ درستی گفت: «نباید خیلی زود به پیروزی اعتراف کرد»، چراکه حکومتِ ایران هم در تعیینِ زمانِ پیروزی یا شکست نقش دارد. تهران برخلاف واشنگتن، برای...
گروسی: مذاکرات هسته‌ای با ایران متوقف شد!
سایت تابناک

گروسی: مذاکرات هسته‌ای با ایران متوقف شد!

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای ادعا کرد که مذاکرات مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران در سایه تحولات مربوط به غرب آسیا و تنگه هرمز متوقف شده است.
دروغ پشت دروغ!
سایت الف

دروغ پشت دروغ!

دروغ پشت دروغ!
بخشش واشنگتن؛ آغاز یک معامله یا اعتراف به شکست؟
سایت نورنیوز

بخشش واشنگتن؛ آغاز یک معامله یا اعتراف به شکست؟

خروج سوریه و هیئت تحریرالشام از فهرست تروریسم آمریکا، بیش از آنکه اقدامی بشردوستانه باشد، بخشی از بازی ژئوپلیتیکی واشنگتن برای مهار تبعات جنگ، تأمین مسیرهای انرژی، حمایت از اشغالگری اسرائیل و بازسازی اعتماد متحدان به آمریکا ارزیابی می‌شود.
پنج جرقه برای انفجار جنگ جهانی سوم - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پنج جرقه برای انفجار جنگ جهانی سوم - مردم سالاری آنلاین

روزنامه نیویورک تایمز با ترسیم پنج زنگ خطر، از پیوند بحران‌های اوکراین، خاورمیانه، تایوان و کره شمالی تا شکاف غرب و شکنندگی اقتصاد جهانی، هشدار می‌دهد که انباشت منازعات منطقه‌ای می‌تواند جهان را به‌تدریج به آستانه جنگی فراگیر بکشاند.
سایت تابناک

وقوع زلزله شدید در کلمبیا

اسرائیل با حمله به مواضع ترکیه در سوریه «ناتو» را دور می‌زند/ ترکیه باید برای درگیری مستقیم با اسرائیل آماده باشد
سایت تابناک

اسرائیل با حمله به مواضع ترکیه در سوریه «ناتو» را دور می‌زند/ ترکیه باید برای درگیری مستقیم با اسرائیل آماده باشد

اردوغان تا کنون نتانیاهو را فریب داده است، اما آنکارا باید برای احتمال درگیری مستقیم آماده باشد.