قیمت طلا امروز




 سیاست‌های ارزی دولت

 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

سپر حمایتی دولت چهاردهم برای حفظ معیشت در جنگ و تحریم

تهران- ایرنا- دولت چهاردهم در دو سال گذشته، در حالی سیاست‌های حمایتی خود را برای حفظ قدرت خرید و تامین معیشت مردم دنبال کرده که اقتصاد کشور همزمان زیر فشار تحریم‌ها، محدودیت‌های ارزی و دو جنگ قرار داشته است؛ از کالابرگ الکترونیکی و بیمه سلامت دهک‌های پایین تا حمایت از مادران و کودکان، پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، افزایش مستمری‌ها و حمایت از اشتغال، مجموعه‌ای از اقدامات با هدف کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها و جلوگیری از انتقال کامل هزینه بحران‌ها به سفره مردم است.
 سپر حمایتی دولت چهاردهم برای حفظ معیشت در جنگ و تحریم
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حفظ معیشت مردم در شرایط عادی برای هر دولتی یک ماموریت مهم است اما زمانی که اقتصاد یک کشور همزمان با تحریم، محدودیت منابع ارزی، اختلال در مسیرهای تجاری و دو جنگ مواجه می‌شود، تامین نیازهای روزمره مردم به یکی از اصلی‌ترین آزمون‌های حکمرانی تبدیل خواهد شد.

دولت چهاردهم در چنین شرایطی تلاش کرده است علاوه بر تامین کالاهای اساسی و جلوگیری از اختلال در بازار، مجموعه‌ای از سیاست‌های حمایتی را برای کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها از کالابرگ الکترونیکی و بیمه سلامت گرفته تا حمایت از مادران و کودکان، افزایش مستمری‌ها، وام ازدواج و فرزندآوری و حمایت از اشتغال را اجرا کند.

این سیاست‌ها در شرایطی دنبال شده که دولت همزمان با فشار تحریم‌ها و دو جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه روبه‌رو بوده است؛ شرایطی که می‌توانست به اختلال در زنجیره تامین، کمبود کالاهای اساسی و افزایش شدید فشار معیشتی منجر شود. با این حال، راهبرد اعلامی دولت این بوده که حتی در شرایط بحرانی نیز جریان کالا و خدمات متوقف نشود و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر ادامه پیدا کند.

انتقال حمایت از زنجیره واردات به سفره مردم

مهم‌ترین محور سیاست معیشتی دولت چهاردهم، اصلاح شیوه پرداخت یارانه کالاهای اساسی و انتقال آن از ابتدای زنجیره به مصرف‌کننده نهایی بوده است.

مسعود پزشکیان معتقد است در مدل گذشته، بخشی از یارانه‌ای که قرار بود به مردم برسد، در مسیر واردات و توزیع از بین می‌رفت و اختلاف قیمت ارز ترجیحی و بازار آزاد، زمینه ایجاد رانت و فساد را فراهم می‌کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به تجربه ارز ترجیحی گفته است که وقتی منابع در ابتدای زنجیره تخصیص پیدا می‌کرد، امکان گران‌نمایی کالا، کم‌اظهاری، قاچاق، احتکار و حتی صادرات مجدد کالا وجود داشت. از نگاه دولت، راهکار این بود که حمایت مستقیما به مصرف‌کننده منتقل شود.

در همین چارچوب، مابه‌التفاوت یارانه به شکل کالابرگ الکترونیکی در اختیار مردم قرار گرفت. روشی که دولت آن را ابزاری برای هدفمند کردن حمایت‌ها و کاهش زمینه‌های رانت می‌داند.

پزشکیان در عین حال تاکید کرده است که با افزایش قیمت کالاها، رقم کالابرگ نیز باید افزایش پیدا کند و دولت در حال بررسی منابع لازم برای تقویت این حمایت است.

این موضوع در اظهارات اخیر مسئولان اقتصادی دولت نیز مورد تاکید قرار گرفته است. معاون سیاست‌گذاری و راهبری اقتصادی وزیر اقتصاد اعلام کرده دستگاه‌های اقتصادی مکلف به برنامه‌ریزی برای اصلاح رقم کالابرگ و افزایش حمایت از اقشار هدف شده‌اند.

حمایت بیشتر از دهک‌های پایین

البته منطق دولت در اصلاح سیاست‌های حمایتی تنها افزایش مبلغ یارانه نیست بلکه هدف، تغییر نحوه توزیع منابع است.

پزشکیان معتقد است یارانه عمومی در بسیاری از حوزه‌ها به شکل یکسان توزیع می‌شود، در حالی که خانوارهای پردرآمد به دلیل مصرف بیشتر انرژی، آب، برق و گاز، سهم بیشتری از یارانه پنهان دریافت می‌کنند.

از همین رو، دولت به دنبال آن است که سهم حمایت از دهک‌های پردرآمد کاهش یابد و منابع بیشتری به دهک‌های پایین منتقل شود.

این رویکرد در مورد کالابرگ نیز دنبال می‌شود. به این معنا که همه خانوارهای مشمول حمایت دریافت کنند اما در صورت تامین منابع، میزان افزایش برای اقشار آسیب‌پذیر بیشتر باشد.

به گفته مسئولان اقتصادی دولت، حتی در شرایط جنگ و افزایش قیمت‌ها نیز برنامه این است که حمایت از خانوارهای آسیب‌پذیر تقویت شود.

جلوگیری از کمبود کالا؛ اولویت در شرایط جنگ

یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت چهاردهم، تداوم تامین کالاهای اساسی در شرایط بحران است.

مرتضی زمانیان، معاون سیاست‌گذاری و راهبری اقتصادی وزیر اقتصاد با اشاره به فشارهای ناشی از جنگ، تحریم و محدودیت‌های تجاری گفته است اولویت اصلی دولت تامین کالاهای اساسی بوده و کشور توانسته از مشکلاتی مانند جیره‌بندی جلوگیری کند.

این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که در شرایط جنگ، نخستین حلقه‌ای که ممکن است دچار اختلال شود، زنجیره واردات، حمل‌ونقل و توزیع کالا است.

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور نیز بر همین اساس از دستگاه‌های مسئول خواسته است برای بهترین و بدترین سناریوهای تأمین کالا برنامه داشته باشند و تاکید کرده که کمبود کالاهای اساسی به هیچ وجه قابل قبول نیست.

دولت همچنین تقویت مبادی ورودی کشور و افزایش ظرفیت‌های لجستیکی در دستور کار داشته تا در شرایط بحرانی، جریان کالا متوقف نشود.

بیمه سلامت؛ حمایت از درمان اقشار کم‌درآمد

بخش دیگری از سیاست حمایتی دولت در حوزه سلامت دنبال شده است. بر اساس قانون برنامه هفتم، افرادی که فاقد بیمه پایه هستند باید برای برقراری پوشش بیمه سلامت اقدام کنند. دهک‌های اول تا پنجم می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش قرار گیرند و دهک‌های ششم تا نهم نیز از تخفیف در پرداخت حق بیمه برخوردار می‌شوند.

سازمان بیمه سلامت ایران اکنون بیش از ۴۵ میلیون نفر را در چهار صندوق تحت پوشش دارد.

در کنار این پوشش عمومی، صندوق بیماران خاص، صعب‌العلاج و نادر نیز فعال است و بیش از ۳.۵ میلیون نفر از این بیماران در سامانه‌های مربوطه نشان‌دار شده‌اند.

اهمیت این سیاست در شرایط تورمی دوچندان است زیرا افزایش هزینه‌های درمان می‌تواند بخش قابل توجهی از درآمد خانوارهای کم‌درآمد را از بین ببرد. کاهش پرداخت از جیب این گروه‌ها، یکی از ابزارهای دولت برای جلوگیری از سقوط خانوارهای آسیب‌پذیر به فقر شدیدتر است.

حمایت از مادران؛ از یسنا تا کارت امید مادر

دولت چهاردهم در کنار کالابرگ عمومی، مجموعه‌ای از طرح‌های اختصاصی برای مادران و کودکان اجرا کرده است. یکی از این طرح‌ها یسنا است که با هدف حمایت غذایی از مادران باردار و شیرده و کودکان خردسال طراحی شده است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، در سال گذشته حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مادر باردار یا دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در چهار مرحله از این حمایت بهره‌مند شدند.

اما حمایت دولت از مادران به یسنا محدود نمانده و از ابتدای سال ۱۴۰۵، کارت امید مادر نیز وارد مرحله اجرا شده است.

بر اساس این طرح، مادران ایرانی که از ابتدای فروردین ۱۴۰۵ صاحب فرزند می‌شوند، به ازای هر کودک تا ۲۴ ماهگی، ماهانه دو میلیون تومان اعتبار دریافت می‌کنند. این اعتبار برای خرید اقلام غذایی، پوشک و شیرخشک قابل استفاده است.

این طرح از یک جهت با کالابرگ عمومی متفاوت است زیرا اعتبار آن برای نیازهای مادر و نوزاد تعریف شده و بخشی از هزینه‌های سنگین ماه‌های نخست تولد کودک را هدف گرفته است.

مبارزه با سوتغذیه کودکان

یکی دیگر از سیاست‌های حمایتی دولت، پرداخت کمک‌هزینه برای کودکان دچار سوتغذیه است.

این برنامه برای کودکان زیر پنج سالی که براساس پایش‌های بهداشتی دچار اختلال رشد یا سوتغذیه تشخیص داده می‌شوند، اجرا می‌شود.

بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت تعاون، در سال گذشته این حمایت در ۱۲ نوبت پرداخت شده و برای دهک‌های پایین مبلغ بیشتری در نظر گرفته شده است. طبق اعلام مسئولان، اجرای این طرح توانسته بخشی از کودکان مشمول را از وضعیت سوتغذیه خارج کند.

در سال ۱۴۰۵ نیز طرح‌های حمایت از مادران و کودکان با بودجه‌ای مستقل ادامه پیدا کرده‌اند؛ به‌گونه‌ای که یسنا، رفع سوتغذیه و کارت امید مادر سه لایه جداگانه از سیاست‌های حمایتی دولت را تشکیل می‌دهند.

حمایت از ازدواج و فرزندآوری

سیاست‌های حمایتی دولت تنها به تامین کالاهای اساسی محدود نیست و حوزه تشکیل خانواده را نیز دربرمی‌گیرد.

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری همچنان یکی از ابزارهای حمایتی دولت برای کاهش هزینه‌های آغاز زندگی مشترک و حمایت از خانواده‌های دارای فرزند است.

در شرایطی که هزینه مسکن، ازدواج و تامین نیازهای اولیه زندگی افزایش یافته، وام ازدواج برای بسیاری از زوج‌های جوان به یکی از منابع مهم تامین هزینه‌های آغاز زندگی تبدیل شده است.

تسهیلات فرزندآوری نیز در همین چارچوب دنبال می‌شود و هدف آن کمک به خانواده‌ها برای تامین بخشی از هزینه‌های مرتبط با تولد و نگهداری فرزند است.

در کنار این تسهیلات، طرح‌هایی مانند یسنا و کارت امید مادر تلاش می‌کنند حمایت را از سطح وام به حمایت مستقیم از هزینه‌های جاری کودک و مادر منتقل کنند.

افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری مددجویان

گروه دیگری که در سیاست‌های حمایتی دولت مورد توجه قرار گرفته، بازنشستگان هستند.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعلام کرده است که حقوق بازنشستگان در سال جاری متناسب با افزایش حداقل دستمزد افزایش یافته است.

البته دولت نیز می‌پذیرد که تداوم تورم موجب شده این افزایش به تنهایی پاسخگوی همه نیازهای معیشتی بازنشستگان نباشد از همین رو مجموعه سیاست‌های حمایتی باید در کنار افزایش درآمد ادامه پیدا کند.

مستمری مددجویان سازمان بهزیستی نیز افزایش یافته و دولت تلاش کرده است قدرت خرید اقشار آسیب‌پذیر را تا حد امکان حفظ کند.

درمان؛ پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها

حمایت از معیشت بدون توجه به هزینه درمان امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل دولت همزمان با گسترش پوشش بیمه‌ای، تامین منابع برای پرداخت مطالبات مراکز درمانی را نیز دنبال کرده است.

وزیر تعاون اعلام کرده است با همکاری وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و شبکه بانکی، انتشار اوراق مالی برای پرداخت مطالبات بیمارستان‌های دولتی آغاز شده است.

هدف این است که انباشت مطالبات موجب اختلال در ارائه خدمات درمانی نشود و بیماران، به‌خصوص اقشار کم‌درآمد، با مشکل بیشتری مواجه نشوند.

حمایت از اشتغال و جلوگیری از تعدیل نیرو

بخش دیگری از سیاست‌های دولت به حفظ درآمد خانوار از مسیر حفظ اشتغال مربوط می‌شود.

پس از بحران‌های اخیر، حمایت از واحدهای آسیب‌دیده و جلوگیری از تعدیل نیروی کار به یکی از موضوعات مهم تبدیل شده است.

دولت اعلام کرده است که بسته‌های تشویقی برای حمایت از سرمایه‌گذاران و جلوگیری از تعدیل نیرو در نظر گرفته شده تا شوک جنگ و رکود به بازار کار منتقل نشود.

این سیاست از آن جهت اهمیت دارد که حمایت نقدی و کالایی، اگر با از دست رفتن شغل همراه شود، نمی‌تواند به تنهایی امنیت اقتصادی خانوار را تضمین کند.

تنظیم بازار؛ ضلع دیگر سیاست معیشتی

در کنار پرداخت یارانه و حمایت مستقیم، دولت تلاش کرده است با تنظیم بازار نیز از افزایش فشار بر مردم جلوگیری کند.

محمدرضا عارف از تشکیل قرارگاه فرماندهی واحد نظارت با مسئولیت استانداران خبر داده و تأکید کرده است با گران‌فروشی، کم‌فروشی و احتکار برخورد جدی‌تری صورت گیرد.

او همچنین از ستاد تنظیم بازار خواسته است برنامه‌ای برای حداقل شش ماه آینده تدوین کند و تمام زنجیره تامین کالا، از تولید و واردات تا توزیع و فروش، تحت نظارت قرار گیرد.

دولت همچنین بر این موضوع تاکید دارد که احتکار تنها به کالاهای اساسی محدود نیست و هر نوع احتکار باید مورد توجه دستگاه‌های نظارتی قرار گیرد.

سیاست حمایتی در میانه دو جنگ

آنچه مجموعه سیاست‌های حمایتی دولت چهاردهم را از شرایط معمول متمایز می‌کند، زمان اجرای آنهاست.

این سیاست‌ها در شرایطی اجرا شده‌اند که کشور با دو جنگ مواجه شده، مسیرهای تجاری تحت فشار قرار گرفته، تحریم‌ها محدودیت‌های جدی برای دسترسی به منابع ایجاد کرده و تامین ارز و کالا با دشواری بیشتری همراه شده است.

با این حال، دولت تلاش کرده است میان دو هدف حرکت کند. از یک سو اصلاح ساختارهای ناکارآمد و حذف زمینه‌های رانت و فساد و از سوی دیگر جلوگیری از انتقال هزینه اصلاحات به سفره اقشار کم‌درآمد.

پزشکیان گفته که اگر اصلاح نظام یارانه‌ای انجام نمی‌شد و جنگ آغاز می‌شد، کشور با مشکل جدی در تأمین کالاهای اساسی مواجه می‌شد؛ زیرا امکان ادامه تامین ارز ترجیحی وجود نداشت.

از نگاه دولت، اکنون کالا در بازار وجود دارد اما افزایش قیمت‌ها فشار ایجاد کرده و وظیفه سیاست حمایتی این است که این افزایش هزینه تا حد امکان با کالابرگ و حمایت‌های هدفمند جبران شود.

یک شبکه چندلایه برای حمایت از مردم

مجموعه اقدامات دولت را می‌توان در چند لایه تامین کالاهای اساسی، کالابرگ عمومی، حمایت هدفمند از دهک‌های پایین، بیمه سلامت، حمایت از مادران و کودکان، مقابله با سوءتغذیه، تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، افزایش حقوق بازنشستگان، افزایش مستمری مددجویان، تأمین منابع درمان و حمایت از اشتغال خلاصه کرد.

این شبکه حمایتی قرار نیست به معنای بی‌اثر شدن فشار تورم باشد بلکه هدف آن کاهش شدت این فشار و جلوگیری از آن است که شوک‌های اقتصادی و جنگی به حذف نیازهای ضروری خانوارها منجر شود.

دولت در عین حال به دنبال تغییر فلسفه یارانه‌هاست؛ از یارانه‌ای که ممکن است در ابتدای زنجیره گرفتار رانت شود، به حمایتی که به دست مصرف‌کننده نهایی برسد؛ از حمایت یکسان از همه دهک‌ها به حمایت بیشتر از کسانی که نیاز بیشتری دارند.

در این نگاه، عدالت تنها به معنای پرداخت پول نیست بلکه به معنای آن است که منابع محدود کشور در شرایط تحریم و جنگ، ابتدا به سمت کسانی برود که بیشترین آسیب را از افزایش قیمت‌ها و بحران اقتصادی می‌بینند.

به همین دلیل، مسیر سیاست‌های حمایتی دولت چهاردهم از کالابرگ عمومی تا کارت امید مادر، از بیمه سلامت تا حمایت از کودکان و از وام ازدواج تا حفظ اشتغال، در نهایت به یک هدف مشترک می‌رسد. جلوگیری از آنکه هزینه بحران‌های اقتصادی و جنگی بر دوش ضعیف‌ترین اقشار جامعه قرار گیرد.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …
سایه سنگین یک کابوس
روزنامه توسعه ایرانی

سایه سنگین یک کابوس

آریا طاری ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، با آن سکوهای نزدیک به چمن و اتمسفر خفه کننده اش، همواره برای تیم های پایتخت نشین چیزی فراتر
    
پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال

افزایش قیمت بلیت، هزینه سنگین رفت‌وآمد و برگزاری مسابقات در ورزشگاه‌های دور از مرکز شهر، تماشای یک بازی لیگ برتر را برای بسیاری از هواداران به تفریحی بیش از یک میلیون تومانی تبدیل کرده است.
سایت فرارو

تصویر؛ ازدواج روبرتو کارلوس با سهیلا طاهری

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان
سایت فرارو

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان

رامین رضاییان را می‌توان به خاطر فوتبالش نقد کرد، می‌توان درباره انتخاب تیم آینده‌اش حرف زد و حتی درباره لباس و ساعتی که می‌پوشد نظر داد؛ واقعیت این است که مسئله امروز ما با بهترین بازیکن تیم ملی در جام جهانی این‌ها نیست. مسئله ما با بازیکنی مثل رامین روایتی است که یک چهره مشهور از خودش برای جامعه می‌سازد …
چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال

قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو هم برگزار شد و گل‌گهر نماینده ایران در این مراسم بود تا به طور کلی تمام امیدهای چادرملو برای رسیدن به آسیا به پایان برسد، اما این اتفاق احتمالاً پایان ماجرا نخواهد بود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ساعت ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی رامین رضاییان در مراسم معارفه | عکس

خبرگزاری ایرنا

حیرت جهانیان از اقتدار پهلوان لُر + فیلم

خبرگزاری ایرنا

گل سه‌امتیازی آزادی به نساجی + فیلم

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استایل جدید رامین رضاییان بعد از عذرخواهی در تلویزیون! + عکس

سایت رویداد‌ ۲۴

خوب، بد، زشت | رامین رضاییان چگونه به جنجالی‌ترین فوتبالیست ایران تبدیل شد؟

سایت تابناک

مصاحبه بامزه یک هوادار در بازی نساجی و استقلال

سایت عصرایران

لحظه بیهوش شدن جمال موسیالا وسط بازی به دلیل گرما

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!
خبرگزاری ایسنا

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!

محرم نویدکیا با شکست سپاهان مقابل تراکتور، آن‌ هم در خانه، آمار عجیب و تلخی را طی دو فصل اخیر ثبت کرد.
روزنامه دنیای اقتصاد

جدایی از زیباترین زن جهان!

سایه‌روشن‌های یک قرعه
روزنامه توسعه ایرانی

سایه‌روشن‌های یک قرعه

آریا طاری سالن های مجلل کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور، صبح دیروز آبستن اتفاقاتی بود که ضربان قلب میلیون ها هوادار فوتبال در ایران را
روزنامه هفت صبح

موعود بنیادی‌فر وسط یک پرونده جنجالی؛ چهار ماه و ده روز زندان برای داور سرشناس!

سایت عصرایران

روبرتو کارلوس ازدواج کرد؛ مراسم عقد اسلامی اسطوره برزیلی با عروس عرب‌تبار (+عکس)

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم
سایت عصرایران

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم

در ماجرای عروسی رونالدو، یک اتفاق جالب افتاده است: ما برای او عروسی‌یی ساختیم که خودمان دوست داشتیم ببینیم، نه عروسی‌یی که او خواسته بود تجربه کند. هوش مصنوع...
عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال

سلب میزبانی از باشگاه‌های ایرانی توسط AFC چند بار صورت گرفته و به نظر رسید مهدی تاج، نایب رئیس ایرانی AFC نمی‌تواند برای دفاع از حقوق فوتبال ایران کاری انجام...
         
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند میثاقی روی آنتن زنده: هرکاری از آقایان برمی‌آید!

معمای امیر قلعه‌نویی
سایت فرارو

معمای امیر قلعه‌نویی

وضعیت فعلی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران در تکرار همان تراژدی غم‌انگیزی است که سال‌‌هاست گریبانگیر ورزش ما شده؛ یعنی بلاتکلیفی مزمن و عادت به تاخیر انداختن تصمیمات سرنوشت‌‌ساز تا لحظات آخر.
اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال

پیش از آغاز نقل‌و‌انتقالات فصل جاری برخی منابع غیررسمی مدعی شدند میان تعدادی از مدیران باشگاه‌ها هماهنگی‌هایی صورت گرفته که مقابل زیاده‌خواهی بازیکنان و مدیربرنامه‌های آنها بایستند و بیشتر از عددی مشخص، با هیچ بازیکنی قرارداد نبندند اما در عمل هیچ‌گاه چنین اتفاقی نیفتاد.
سایت فرارو

تصویر؛ استوری غمگین و تلخ علیرضا بیرانوند