پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

تغذیه در بارداری، زنان باردار کنگر نخورند


ایسنا: کارشناس نظارت بر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: زنان باردار و افراد مبتلا به بيماری سنگ کيسه صفرا، کنگر نخورند.

صديقه پيروان با اشاره به خواص کنگر گفت: کنگر گياهی خودرو با برگ‌هايی شبيه کرفس است و علاوه بر اينکه منبع پتاسيم است، طبيعتی گرم و خشک دارد به همين علت توصيه می‌شود که کنگر همراه با ماست مصرف شود.

وی ادامه داد: کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌ کننده غذاست و علاوه بر آن، مصرف آن باعث تقويت دستگاه گوارش نيز می‌شود.

پيروان درباره خواص درمانی کنگر يادآور شد: کنگر در درمان يرقان، نارسايی کبد و کم‌ خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شيميايی محافظت می‌کند. همچنين به علت دارا بودن ماده‌ای به نام سينارين باعث کاهش کلسترول و تری‌گليسيريد خون می‌شود.

وی در پايان با بيان اين كه خوردن کنگر برای افراد مبتلا به ناراحتی کليه و همچنين زنان باردار مناسب نيست، افزود: با توجه به اينکه کنگر باعث انقباض کيسه‌ صفرا می‌شود، توصيه می‌شود افراد مبتلا به سنگ کيسه صفرا از خوردن کنگر صرف‌نظر کنند.