پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

روش تهیه مافین‌ کوچک و فوت و فن های سرآشپز


شهرزاد: مافین‌ها کیک های کوچک یک نفره‌ای هستند که به راحتی می‌توانید انواع مختلف آن را در منزل درست کنید. از همین حالا دست به کار شوید.


روش تهیه مافین‌ کوچک و فوت و فن های سرآشپز

 

مواد لازم:

یک عدد تخم‌مرغ متوسط

یک‌سوم فنجان شکر قهوه‌ای (55 گرم)

نصف قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

یک عدد موز کاملا رسیده

یک‌چهارم فنجان روغن آفتابگردان (55 میلی‌لیتر)

دوسوم فنجان آرد گندم کامل (85 گرم)

نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

کمی نمک

یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین

با این مقدار مواد اولیه می‌توانید 18 تا مافین کوچولو درست کنید.

حرارت فر: 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد

زمان لازم: 30 دقیقه

 

 

طرز تهیه:

 قالب‌های کوچک شیرینی را در یک ردیف بچینید.تخم‌مرغ و شکر را مخلوط کنید. تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید، ولی حواستان باشد که روی میز نریزید. بعد کم‌کم شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید. ضربه بزنید. حالا وانیل را به محتویات توی کاسه اضافه کنید و با هم‌زن یا چنگال، محکم هم بزنید و چند بار هم روش بکوبید تا مخلوط‌ سفت شود. موز را له کنید.دست از سر خمیر بردارید و برید سراغ موز. اول آن را به چندتا تکه کوچک تقسیم کنید و بعد هم در یک ظرف جدا له کنید. موز را به مخلوط اضافه کنید بعد از اینکه موز، خوب له شد باید آن را به مخلوط کره و تخم‌مرغ اضافه کنید. آرد را الک کنید. مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و دارچین را در الک بریزید و بعد از صاف کردن به مخلوط‌ اضافه کنید. حواستان باشد که در این مرحله باید روغن را هم اضافه کنید.

 

سپس با یک قاشق غذاخوری کمی از خمیر مافین را در هر کدام از قالب‌ها بریزید جوری که دو سوم قالب پر شود. قالب‌ها رو در فر بگذارید. مافین‌ها باید 12 تا 14 دقیقه در فر بمانند تا کمی سفت شوند و شکل بگیرند.

 

می‌توانید یک تکه موز یا کمی شکر و دارچین رو مافین‌ها بذارید و در سینی بچینید و سرو کنید.