جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

رنگ‌ های جذاب خوراکی های کودکان و تشدید ابتلا به سرطان


ایسنا: محققان استراليايي هشدار دادند: استفاده از رنگ‌هاي مصنوعي خوراكي در غذاها و خوردني‌هاي كودكان، خطر ابتلا به سرطان را تشديد مي‌كند.

پس از يك تحقيق جديد كه تاكيد كرد رنگهاي مصنوعي خوراكي علاوه بر افزايش خطر بيش فعالي و واكنش‌هاي آلرژيك مي‌تواند سبب بروز سرطان در كودكان شوند، به زودي مصرف اين مواد در صنايع غذايي استراليا ممنوع خواهد شد.

اين پژوهش كه از سوي مركز علوم به نفع عموم (CSPI) در آمريكا سرپرستي شده توصيه مي‌كند كه مصرف اين رنگهاي شايع و معمولي بايد ممنوع شود.

دكتر مايكل جاكوسبان محقق و دستيار اين پژوهش و مدير اجرايي مركز CSPI در اين باره تصريح كرد: اين مواد شيميايي مصنوعي واقعا هيچ تاثيري در بهبود كيفيت و سلامت مواد غذايي و تامين ريزمغذي‌هاي بدن ندارند اما در عوض سبب بروز مشكلات رفتاري در كودكان و احتمالا سرطان مي‌شوند.

به گزارش روزنامه ديلي تلگراف چاپ استراليا، سازمان استانداردهاي غذايي نيوزلند استراليا و شريك آمريكايي آن سازمان غذا و داروي آمريكا تاكيد كردند كه با توجه به يافته‌هاي جديد بايد بررسي جدي‌تر و دقيق‌تري در اين زمينه صورت گيرد.