جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
رنگ های جذاب خوراکی های کودکان و تشدید ابتلا به سرطان
ایسنا: محققان استراليايي هشدار دادند: استفاده از رنگهاي مصنوعي خوراكي در غذاها و خوردنيهاي كودكان، خطر ابتلا به سرطان را تشديد ميكند.
پس از يك تحقيق جديد كه تاكيد كرد رنگهاي مصنوعي خوراكي علاوه بر افزايش خطر بيش فعالي و واكنشهاي آلرژيك ميتواند سبب بروز سرطان در كودكان شوند، به زودي مصرف اين مواد در صنايع غذايي استراليا ممنوع خواهد شد.
اين پژوهش كه از سوي مركز علوم به نفع عموم (CSPI) در آمريكا سرپرستي شده توصيه ميكند كه مصرف اين رنگهاي شايع و معمولي بايد ممنوع شود.
دكتر مايكل جاكوسبان محقق و دستيار اين پژوهش و مدير اجرايي مركز CSPI در اين باره تصريح كرد: اين مواد شيميايي مصنوعي واقعا هيچ تاثيري در بهبود كيفيت و سلامت مواد غذايي و تامين ريزمغذيهاي بدن ندارند اما در عوض سبب بروز مشكلات رفتاري در كودكان و احتمالا سرطان ميشوند.
به گزارش روزنامه ديلي تلگراف چاپ استراليا، سازمان استانداردهاي غذايي نيوزلند استراليا و شريك آمريكايي آن سازمان غذا و داروي آمريكا تاكيد كردند كه با توجه به يافتههاي جديد بايد بررسي جديتر و دقيقتري در اين زمينه صورت گيرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست