دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خورش گوجه سبز


جام‌جم آنلاین:فصل بهار است و نوبرانه گوجه‌سبز. تا به حال با این میوه بهاری، خورش پخته‌اید؟ طرز تهیه آن را بخوانید و بدانید که می‌توانید آن را با گوشت گوسفند یا مرغ هم تهیه کنید.

 


طرز تهیه خورش گوجه سبز

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

گوشت گوسفند: نیم کیلو - با استخوان 700 گرم - یا ساق مرغ 4 عدد

سبزی -شامل تره، جعفری و نعنا-: نیم کیلو

گوجه سبز: نیم کیلو

پیاز سرخ شده: 4 قاشق سوپخوری

ادویه -زردچوبه، زعفران دارچین-: به اندازه لازم

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن: به اندازه کافی

 

طرز تهیه:

 

گوشت گوسفند تکه تکه شده یا ساقهای مرغ را میشوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب میپزیم. سبزی را تمیز کرده و میشوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. سپس سبزی را به گوشت اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد -حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند.- سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه میکنیم.

برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره میتوان استفاده کرد -البته اگر خورش ترشتری دوست دارید، وگرنه گوجه سبز خورش را به اندازه کافی ترش خواهد کرد.