سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا
غذای کودک، تهیه ساندویچ گوشت و پنیر
کودکان علاقه زیادی به خوردن غذاهای ساندویچی دارند، شما می توانید در منزل برای آنها ساندویچ سالم و مغذی تهیه کنید و آن را با فست فودهای آماده که ارزش غذایی برای کودکتان ندارد، جایگزین نمایید.
ساندویچ گوشت و پنیر، مغذی برای کودک دلبندتان
مواد لازم برای 6 نفر:
لوبیا چشمبلبلی 185 گرم 570 كیلوكالری
گوجه فرنگی 650 گرم 110 كیلوكالری
روغن مایع یكونیم قاشق سوپخوری 180 كیلوكالری
فیله گوساله خرد شده 900 گرم 980 كیلوكالری
پیاز خرد شده 3 عدد 30 كیلوكالری
سیر خرد شده 2 حبه 5 كیلوكالری
پودر زیره 2 قاشق چایخوری 5 كیلوكالری
پاپریكا 1 قاشق سوپخوری 0 كیلوكالری
پودر فلفل 2-1 قاشق چایخوری 0 كیلوكالری
شكر قهوهای 1 قاشق سوپخوری 55 كیلوكالری
سركه 1 قاشق سوپخوری 3 كیلوكالری
نمك به مقدار لازم 0 كیلوكالری
پنیر چدار رنده شده 50 گرم 200 كیلوكالری
روش تهیه:
لوبیا را در كاسهای ریخته و در آن آب بریزید و بگذارید تمام طول شب خیس بخورد. سپس آب آن را خالی كنید. ته گوجهفرنگیها را بصورت یك بعلاوه برش بزنید و آنها را برای 30 ثانیه در آب جوش بیندازید. سپس آنها را به كاسه حاوی آب سرد منتقل كنید.
حالا آب را خالی كنید و پوست گوجهفرنگیها را بكنید. آنگاه گوجهفرنگیها را به دو نیم تقسیم كنید و دانههایشان را با قاشق چایخوری خارج كنید. گوشت گوجه فرنگیها را خرد كنید.
1 قاشق سوپخوری روغن را در تابهای گرم كنید و نیمی از گوشت را به آن بیفزایید. بگذارید برای 5 دقیقه گوشت روی حرارت قهوهای شود. سپس از تابه خارج كنید و بقیه گوشت را نیز به همین ترتیب روی حرارت قرار دهید و پس از قهوهای شدن از تابه خارج كنید.
باقیمانده روغن را در تابه بریزید و پیاز را به آن اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم برای 5 دقیقه بپزید. آنگاه سیر و ادویهها را بیفزایید و 1 دقیقه هم بزنید تا معطر شود. حالا 500 میلیلیتر آب بیفزایید و هم بزنید. اكنون گوشت، لوبیا و گوجه فرنگی را به تابه برگردانید و بگذارید بجوشد.
سپس حرارت را كم كنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به آرامی برای 2 ساعت بجوشد تا گوشت ترد شود. در انتهای پخت، در صورت نیاز، كمی آب به آن اضافه كنید. شكر و سركه را نیز بیفزایید و با نمك به آن طعم دهید. این غذا را همراه با نان پیتا و پنیر رنده شده همراه با کودکتان میل نمایید.
حالا آب را خالی كنید و پوست گوجهفرنگیها را بكنید. آنگاه گوجهفرنگیها را به دو نیم تقسیم كنید و دانههایشان را با قاشق چایخوری خارج كنید. گوشت گوجه فرنگیها را خرد كنید.
1 قاشق سوپخوری روغن را در تابهای گرم كنید و نیمی از گوشت را به آن بیفزایید. بگذارید برای 5 دقیقه گوشت روی حرارت قهوهای شود. سپس از تابه خارج كنید و بقیه گوشت را نیز به همین ترتیب روی حرارت قرار دهید و پس از قهوهای شدن از تابه خارج كنید.
باقیمانده روغن را در تابه بریزید و پیاز را به آن اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم برای 5 دقیقه بپزید. آنگاه سیر و ادویهها را بیفزایید و 1 دقیقه هم بزنید تا معطر شود. حالا 500 میلیلیتر آب بیفزایید و هم بزنید. اكنون گوشت، لوبیا و گوجه فرنگی را به تابه برگردانید و بگذارید بجوشد.
سپس حرارت را كم كنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به آرامی برای 2 ساعت بجوشد تا گوشت ترد شود. در انتهای پخت، در صورت نیاز، كمی آب به آن اضافه كنید. شكر و سركه را نیز بیفزایید و با نمك به آن طعم دهید. این غذا را همراه با نان پیتا و پنیر رنده شده همراه با کودکتان میل نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست