سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

غذای کودک، تهیه ساندویچ گوشت و پنیر


کودکان علاقه زیادی به خوردن غذاهای ساندویچی دارند، شما می توانید در منزل برای آنها ساندویچ سالم و مغذی تهیه کنید و آن را با فست فودهای آماده که ارزش غذایی برای کودکتان ندارد، جایگزین نمایید.
 
ساندویچ گوشت و پنیر، مغذی برای کودک دلبندتان

مواد لازم برای 6 نفر:
لوبیا چشم‌بلبلی                      185 گرم                              570 كیلوكالری
گوجه فرنگی                           650 گرم                               110 كیلوكالری
روغن مایع                             یك‌ونیم قاشق سوپخوری         180 كیلوكالری
فیله گوساله خرد شده             900 گرم                               980 كیلوكالری
پیاز خرد شده                         3 عدد                                   30 كیلوكالری
سیر خرد شده                       2 حبه                                   5 كیلوكالری
پودر زیره                               2 قاشق چایخوری                   5 كیلوكالری
پاپریكا                                  1 قاشق سوپخوری                 0 كیلوكالری
پودر فلفل                             2-1 قاشق چایخوری                0 كیلوكالری
شكر قهوه‌ای                         1 قاشق سوپخوری                  55 كیلوكالری
سركه                                  1 قاشق سوپخوری                  3 كیلوكالری
نمك                                     به مقدار لازم                          0 كیلوكالری
پنیر چدار رنده شده                 50 گرم                                  200 كیلوكالری
 
روش تهیه:
لوبیا را در كاسه‌ای ریخته و در آن آب بریزید و بگذارید تمام طول شب خیس بخورد. سپس آب آن را خالی كنید. ته گوجه‌فرنگی‌ها را بصورت یك بعلاوه برش بزنید و آنها را برای 30 ثانیه در آب جوش بیندازید. سپس آنها را به كاسه حاوی آب سرد منتقل كنید.
حالا آب را خالی كنید و پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بكنید. آنگاه گوجه‌فرنگی‌ها را به دو نیم تقسیم كنید و دانه‌هایشان را با قاشق چایخوری خارج كنید. گوشت گوجه فرنگی‌ها را خرد كنید.
1 قاشق سوپخوری روغن را در تابه‌ای گرم كنید و نیمی از گوشت را به آن بیفزایید. بگذارید برای 5 دقیقه گوشت روی حرارت قهوه‌ای شود. سپس از تابه خارج كنید و بقیه گوشت را نیز به همین ترتیب روی حرارت قرار دهید و پس از قهوه‌ای شدن از تابه خارج كنید.
باقیمانده روغن را در تابه بریزید و پیاز را به آن اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم برای 5 دقیقه بپزید. آنگاه سیر و ادویه‌ها را بیفزایید و 1 دقیقه هم بزنید تا معطر شود. حالا 500 میلی‌لیتر آب بیفزایید و هم بزنید. اكنون گوشت، لوبیا و گوجه فرنگی را به تابه برگردانید و بگذارید بجوشد.
سپس حرارت را كم كنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به آرامی برای 2 ساعت بجوشد تا گوشت ترد شود. در انتهای پخت، در صورت نیاز، كمی آب به آن اضافه كنید. شكر و سركه را نیز بیفزایید و با نمك به آن طعم دهید. این غذا را همراه با نان پیتا و پنیر رنده شده همراه با کودکتان میل نمایید.