دوشنبه, ۱۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 3 June, 2024
مجله ویستا

کاهش تهوع بارداری، چه غذا هایی بخوریم؟


سلامت نیوز: در ابتدای بارداری یعنی 3 ماهه اول، تفاوت زیادی در رژیم سلامتی خانم های باردار وجود ندارد. در این مرحله از بارداری خانم های باردار نیاز به تغذیه بیشتر ندارند.

خانم های باردار در دوران بارداری از همیشه گرسنه تر می شوند. اما حالت تهوع، سو هضم و ضرورت کنترل مصرف کالری، تغذیه مادر و جنین را دچار مشکل می کند. پژوهشگران دستورات غذایی را پیشنهاد داده اند که به خانم های باردار کمک می کند تا بر چالشهای هر 3 ماه از دوران بارداری غلبه کنند.

در ابتدای بارداری یعنی 3 ماهه اول، تفاوت زیادی در رژیم سلامتی خانم های باردار وجود ندارد. در این مرحله از بارداری خانم های باردار نیاز به تغذیه بیشتر ندارند. مشکلاتی که در 3 ماه اول بارداری به سراغ خانم ها می آید، خستگی زیاد و حالت تهوع است که تقریباً خوردن هر چیزی را با مشکل روبرو می کند. به همین دلیل به خانم ها توصیه می شود تا قبل از بارداری ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کنند. خانم های باردار می توانند انواع ویتامین ها و دستور مصرف آنها را از پزشک خود بگیرند. زمانی که این مرحله پر فراز و نشیب سپری شد، خانم های باردار می توانند روی مصرف انواع غذاهای سالم تمرکز کنند.

برای غلبه بر حالت تهوع در 3 ماه اول بارداری، بستنی یخی، نان تست خشک، نوشیدنی زنجبیلی و آب با طعم مرکبات پیشنهاد می شود. خانم های باردار سعی کنند در این مرحله از بارداری غذاهای بدون بو و ملایم را انتخاب کنند. برای مبارزه با خستگی، ترکیبی از کربوهیدرات و پروتئین پیشنهاد می شود. مثلاً نان پیتا جو و هاموس( یک غذا لبنانی که بیشتر محتویات آن از لپه تشکیل شده است)، آب سیب بهترین نمونه از آنها هستند.