یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
آشپزی ایمن در مایکروفر

امروز مایکروفرها نقش مهمی در تهیه غذا، خصوصاً گرم کردن آن دارند.
تنها مشکل استفاده از مایکروفرها این است که ممکن است غذا را به صورت غیریکنواخت گرم کنند که در نتیجه برخی از نقاط غذا سرد باقی مانده و محل مناسبی برای جان بدر بردن باکتری های مضر می شوند. به همین دلیل رعایت برخی نکات برای جلوگیری از این مشکلات ضروری است.
همواره غذا را به صورت یکنواخت در ظرف بچینید، در آن را گذاشته و در صورت نیاز کمی آب به آن بیفزایید.
بخار ایجاد شده بر اثر گرم کردن غذا، به از بین رفتن باکتری های مضر کمک می کند.
قطعات بزرگ گوشت را با قدرت زیاد نپزید بلکه آنها را برای مدت زمان بیشتری با قدرت متوسط، در مایکروفر قرار دهید. با این کار امکان پخت قسمت های میانی گوشت، بدون پخته شدن بیش از حد قسمت خارجی آن فراهم می آید.
هنگام پخت و یا گرم شدن چند بار آن را هم بزنید تا نقطه سردی در آن باقی نمانده و غذا یکنواخت پخته شود.
ندا افرا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست