جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

نان ترش موزی | طرز تهیه نان ترش موزی


 مواد لازم نان ترش موزی
 
3 قاشق چای خوری جوش شیرین
3 فنجان شکر سفید
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/4 فنجان شکر سفید
4 فنجان آرد
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چای خوری دارچین
1 فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)
6 عدد موز کاملاً رسیده، له شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
3/4 فنجان کره
16 اونس خامه ترش
 

نان ترش موزی | طرز تهیه نان ترش موزی
 
طرز تهیه نان ترش موزی
 
فر را روشن و دمای آنرا روی 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. کف چهار تابۀ 7x3 اینچی را با روغن چرب نمایید. در ظرف کوچکی 1/4 فنجان شکر سفید و 1 قاشق چای خوری دارچین را مخلوط نمایید. داخل تابه ها را با مخلوط شکر و دارچین به آرامی غبارپاشی کنید.
در ظرف بزرگی به ترتیب:کره، 3 فنجان شکر ، تخم مرغ ها، موزهای له شده، خامه ترش، وانیل، دارچین، نمک، جوش شیرین، آرد و آجیل دلخواه را اضافه نموده و به خوبی به هم بزنید. مخلوط حاصل را در تابه های مختلف تقسیم کنید.
نان ها را برای پختن به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده و پخته است.
 

نان ترش موزی | طرز تهیه نان ترش موزی
نکات تکمیلی در مورد نان ترش موزی

نان ترش موزی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
نان ترش موزی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان ترش موزی ، طرز تهیه نان ترش موزی