چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

غذای نوپا، پخت سوپ هویج و زنجفیل


سوپ هویج و زنجفیل، مناسب 12-24 ماه
مواد لازم: 
هویج خرد کرده                 2 عدد
پیاز خرد کرده                   1 عدد کوچک
آب مرغ                          2 پیمانه
آب پرتقال                       از یک عدد
خامه                           یک چهارم پیمانه
پودر کاری                     یک دوم قاشق چایخوری
زنجفیل رنده کرده           یک دوم قاشف چایخوری
نمک                           کمی
روش تهیه:
همه مواد لازم را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
 
مواد سوپ را بپزید تا نرم شود. همینکه سوپ قدری خنک شد، آن را در غذاساز پوره کنید و به کودک خود بدهید.