یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

توت فرنگی در بارداری، آیا مجاز به استفاده هستم؟


توت فرنگی از انواع مواد غذایی كم كالری و سرشار از فیبر و ویتامین های مفید در دوران بارداری است. مصرف نصف فنجان از این ماده غذایی در روز 100 درصد از میزان موردنیاز بدن به ویتامین ث را تامین می كند. این در حالی است كه ویتامین ث، ریزمغذی موثر در شكل گیری اندام های جنین و حفظ سلامت مادر محسوب می شود.
ویتامین كا، 5 B،2 B،6 B، پتاسیم، مس، منیزیم و امگا3 ازجمله مواد موجود در توت فرنگی است. مطابق با تحقیقات انجام شده، قرار دادن این ماده غذایی در رژیم روزانه دوران بارداری، خطر تولد نوزادان نارس و سقط جنین را كاهش می دهد. این ماده غذایی حاوی مقادیر فراوانی اسید فولیك بوده و مصرف آن در دوران بارداری بر حفظ سلامت جنین موثر است.
مصرف توت فرنگی در دوران بارداری، توصیه متخصصان به زنان باردار كمتر از 25 سال برای كاهش خطر سقط جنین یا تولد نوزاد ناقص است. فولیك اسید موجود در توت فرنگی نقش مهمی در شكل گیری اندام های جنین مانند قلب و مغز داشته و آنتی اكسیدان های موجود در دانه های قرمزرنگ آن مانند فلاونوئید و آنتوسیانین در افزایش قدرت دفاعی بدن مادر و زایمان راحت موثر هستند.