شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

غذا، عاملی برای سقط جنین می شود؟


پرسش: من دوسال پیش سقط جنین داشتم،الان کمردرد شدید دارم،وترس از بارداری دوست دارم باردار شم ولی خیلی میترسم ،دفعه قبل که سقط کردم شب قبلش به رستوران رفتیم ومن چلوکباب خوردم آیا امکان دارد غذا عامل سقط بوده باشد؟

غذا، عاملی برای سقط جنین می شود؟


پاسخ: خیر. اما در کل بهتر است از غذاهای حاضری و بیرون از خانه کمتر در دوران بارداری استفاده شود. قبل از بارداری حتما تحت نظر پزشک باشید و تمام آزمایشات لازم را بدهید.
غذاهایی که می بایست در دوران بارداری از مصرف آن ها پرهیز نمود: زعفران، زرشک، باقلا، کافئین (چای، قهوه، کاکائو، شکلات)، الکل، شیرین کننده های مصنوعی حاوی ساخارین، ماهی های حاوی مقادیر زیادی جیوه مثل كوسه‌ ماهی، شمشیرماهی و ماهی خال مخالی، انواع پنیرهای غیر پاستوریزه، ماهی خام ،چیپس، پفک، غذاهای آماده و گوشت های فرآیند شده مثل سوسیس، کالباس، سس و غذاهای چرب و شور ، جگر و سایر امعاء و احشاء گوسفند و گاو ، مغز حیوانات ، غذاهای نپخته یا سرد ، گوشت و مرغ خام ، شیر غیر پاستوریزه و بادام زمینی. سر خود دارو نخورید و اگر سیگار می کشید، سیگارتان را ترک کنید. 
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.