دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

گرم کردن غذای نوزاد، اصول الزامی


گرم کردن غذا کار ساده ای به نظر می رسد ، اما رعایت برخی اصول در این زمینه الزامی است ؛ چرا که غذای ولرم محل مناسبی برای زاد و ولد و رشد باکتری ها فراهم می آورد، به ویژه آن که اگر بدون سرپوش در محیط گرم آشپزخانه قرار گیرد و چندین بار هم گرم شود.
رعایت اصول الزامی در گرم کردن غذا
* غذا را بیش از یک بار گرم نکنید، چرا که غیر بهداشتی شده و مصرف آن خطرناک می شود.
* اگر غذای نوزاد را به مقدار زیاد درست کرده اید، هنگام گرم کردن به مقدار نیاز در یک قابلمه بریزید و گرم کنید، سپس باقی ماندۀ غذا را بسته بندی کرده، در یخچال قرار دهید. اگر هنوز هم نوزاد شما گرسنه به نظر می رسد، دوباره مقدار کمی از غذا را گرم کنید و باقی مانده آن را در یخچال بگذارید.
* مقدار کمی از غذای نوزاد را در یک ظرف ضدعفونی شده و مقاوم در برابر گرما، که در آن را با یک نعلبکی یا بشقاب کوچک بسته اید و داخل یک قابلمۀ کوچک، که تا نصف از آب جوش پر شده قرار داده اید، گرم کنید. یا این که با قاشق مقدار بیشتری از غذا را مستقیماً داخل قابلمه بریزید، در آن را ببندید و آن را گرم کنید.
* مطمئن شوید که تمام قسمت های غذا گرم و داغ شده اند تا همۀ باکتری ها از بین رفته باشند. بهتر است غذا با دمای 70 درجه سانتیگراد، حداقل 2 دقیقه داغ شود. پس از گرم شدن بگذارید غذا خود به خود سرد شود و قبل از دادن آن به نوزاد ، دمای غذا را امتحان کنید.