دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
گرم کردن غذای نوزاد، اصول الزامی
گرم کردن غذا کار ساده ای به نظر می رسد ، اما رعایت برخی اصول در این زمینه الزامی است ؛ چرا که غذای ولرم محل مناسبی برای زاد و ولد و رشد باکتری ها فراهم می آورد، به ویژه آن که اگر بدون سرپوش در محیط گرم آشپزخانه قرار گیرد و چندین بار هم گرم شود.
رعایت اصول الزامی در گرم کردن غذا
* غذا را بیش از یک بار گرم نکنید، چرا که غیر بهداشتی شده و مصرف آن خطرناک می شود.
* اگر غذای نوزاد را به مقدار زیاد درست کرده اید، هنگام گرم کردن به مقدار نیاز در یک قابلمه بریزید و گرم کنید، سپس باقی ماندۀ غذا را بسته بندی کرده، در یخچال قرار دهید. اگر هنوز هم نوزاد شما گرسنه به نظر می رسد، دوباره مقدار کمی از غذا را گرم کنید و باقی مانده آن را در یخچال بگذارید.
* مقدار کمی از غذای نوزاد را در یک ظرف ضدعفونی شده و مقاوم در برابر گرما، که در آن را با یک نعلبکی یا بشقاب کوچک بسته اید و داخل یک قابلمۀ کوچک، که تا نصف از آب جوش پر شده قرار داده اید، گرم کنید. یا این که با قاشق مقدار بیشتری از غذا را مستقیماً داخل قابلمه بریزید، در آن را ببندید و آن را گرم کنید.
* مطمئن شوید که تمام قسمت های غذا گرم و داغ شده اند تا همۀ باکتری ها از بین رفته باشند. بهتر است غذا با دمای 70 درجه سانتیگراد، حداقل 2 دقیقه داغ شود. پس از گرم شدن بگذارید غذا خود به خود سرد شود و قبل از دادن آن به نوزاد ، دمای غذا را امتحان کنید.
رعایت اصول الزامی در گرم کردن غذا
* غذا را بیش از یک بار گرم نکنید، چرا که غیر بهداشتی شده و مصرف آن خطرناک می شود.
* اگر غذای نوزاد را به مقدار زیاد درست کرده اید، هنگام گرم کردن به مقدار نیاز در یک قابلمه بریزید و گرم کنید، سپس باقی ماندۀ غذا را بسته بندی کرده، در یخچال قرار دهید. اگر هنوز هم نوزاد شما گرسنه به نظر می رسد، دوباره مقدار کمی از غذا را گرم کنید و باقی مانده آن را در یخچال بگذارید.
* مقدار کمی از غذای نوزاد را در یک ظرف ضدعفونی شده و مقاوم در برابر گرما، که در آن را با یک نعلبکی یا بشقاب کوچک بسته اید و داخل یک قابلمۀ کوچک، که تا نصف از آب جوش پر شده قرار داده اید، گرم کنید. یا این که با قاشق مقدار بیشتری از غذا را مستقیماً داخل قابلمه بریزید، در آن را ببندید و آن را گرم کنید.
* مطمئن شوید که تمام قسمت های غذا گرم و داغ شده اند تا همۀ باکتری ها از بین رفته باشند. بهتر است غذا با دمای 70 درجه سانتیگراد، حداقل 2 دقیقه داغ شود. پس از گرم شدن بگذارید غذا خود به خود سرد شود و قبل از دادن آن به نوزاد ، دمای غذا را امتحان کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست