پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آشپزی برای نوپا، پخت راگوی تخم‌مرغی


راگوی تخم‌مرغ، مناسب 2-3سال
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
قارچ  پخته و دو نیم كرده                   50گرم
مارچوبه پخته                                 50 گرم
تخم‌مرغ آبپز                                  1عدد
كره                                            1 قاشق سوپخوری
آرد                                             1 قاشق چایخوری
آب مرغ                                       1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)
نمك و فلفل                                 به میزان لازم
آبلیموی تازه                                چند قطره
جعفری رنده كرده                        1 قاشق چایخوری
 
روش تهیه راگوی تخم‌مرغ
قارچ‌ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و مارچوبه را خرد كنید و كنار بگذارید. كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. اكنون آرد را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب‌ مرغ را بتدریج به آن بیفزائید و مرتباً هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
صبر كنید تا سس اندكی غلیظ شود. اینك قارچ، مارچوبه و تخم‌مرغ را بیفزائید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراك گرم شود. نمك، فلفل، آبلیمو و جعفری را به راگو بیفزائید و از روی حرارت بردارید. این خوراك با برنج یا بدون آن مصرف می‌شود.
یادآوری1: برای پختن قارچ؛ قارچ‌ها را در قابلمه كوچكی بریزید، كمی آبلیمو و كره به آن بیفزائید و با در بسته روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. مارچوبه را نیز بصورت آب‌پز، بخارپز یا كنسرو مصرف كنید.
یادآوری2: به جای آب مرغ می‌توانید آب باقیمانده از پخت سبزی‌ها را استفاده كنید.