سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

زعفران چگونه باعث سقط می شود؟


مصرف زعفران در 3 ماه اول بارداری چگونه باعث سقط جنین می شود؟!
یکی از خواص و اثرات زعفران در سقط شدن جنین درماهای اول بارداری است.مصرف غلیظ زعفران در دوران بحرانی بارداری ،یعنی سه ماه اول دوران بارداری ، که دوران تشکیل اندام هاست میتواند به جنین صدماتی وارد کندمصرف غلیظ زعفران در سه ماهه اول بارداری که برای سقط جنین انجام می شود ،باعث افزایش هورمون پروستاگلاندین در رحم شده و درنتیجه احتمال سقط جنین در سه ماهه اول بارداری را بسیار افزایش می دهد.طبق بررسی ها و پژوهش های انجام شده متعدد در رابطه با اثر زعفران بر سقط جنین ،تمام نتایج حاکی از تاثیرگذاریه بالای زعفران بر سقط جنین در سه ماهه اول بارداری دارد.
اما دراینجا باید این نکته نیز خاطر نشان شود که منظور از تاثیر زعفران بر سقط جنین، تنها مصرف غلیظ زعفران مورد نظر و توجه است و مصرف غذایی که مقداری زعفران در پخت آن استفاده شده است هیچ اشکالی ندارد.همچنین مصرف متعادل زعفران پس از سه ماه اول بارداری مفید بوده و مادر را برای یک زایمان راحت و آسان آماده می کند.زعفران موجب خاصیت ارتجاعی در نسوج رحم می شود و زایمان مادر را آسانتر میسازد.