سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟


نی نی بان، گروه ترجمه: در سالن های غذاخوری در ایتالیا بچه ها می توانند ماهی محلی، سالاد کاپرزه و انگور قرمز و نان تازه میل کنند. در کره جنوبی ناهارهای مدارس شامل سوپ ماهی، توفو، برنج بخارپز و فلفل تغذیه می کنند. اگرچه در ایالات متحده سالن های غذاخوری مدارس ناگت مرغ یخ زده و میوه های کنسروی که در شربت و شیرینی نگه داری می شوند به بچه ها می دهند.

نتایج این تحقیق در گزارشی تصویری که اخیرا سوئیت گرین، یکی از رستوران های زنجیره ای ساحل شرقی آمریکا تهیه کرده، به چشم می خورند. طبق گزارش این شرکت که «سوئیت گرین» آنها در برنامه مدارس به بچه ها در مورد تغذیه، ورزش و آمادگی جسمانی و عادت های غذایی آموزش می دهد، 32 میلیون بچه مدرسه ای در سراسر ایالات متحده هر روز از غذای رستوران مدرسه تغذیه می کنند و بیش از نیمی از کالری های خود را در مدرسه دریافت می کنند. چنین چیزی تفاوت ناهار مدارس را در کشورهای مختلف جهان بهتر نشان می دهد. درحالیکه چاقی کودکی در آمریکا رو به افزایش است و دانشمندان ارتباط مستقیمی بین تغذیه و عملکرد شناختی پیدا کرده و سالن های غذاخوری به جبهه بعدی آنها در مبارزه برای تغذیه سالم بچه ها در مدارس تبدیل شده اند.

 اگرچه هنوز با ضعف هایی که در سیستم غذایی وجود دارد، در مدارس درزمان ناهار سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا را به عنوان سبزیجات معرفی می کنند. این درحالی است که در مدارس کشورهای دیگر منوی ناهار به این شکل است.
 
ایالات متحده: ناگت مرغ یخ زده، میوه های کنسروی در شربت و شیرینی


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟

برزیل: گوشت با سبزیجات مختلف، لوبیا سیاه و برنج، سالاد، نان


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟
 
فنلاند: سوپ نخود، سالاد چغندر، سالاد هویج و دسر پنکیک با توت های تازه


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟
 
فرانسه: استیک، هویج، لوبیاسبز، پنیر و میوه تازه


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟
 
یونان: مرغ پخته با اورزو، برگ انگور، سالاد گوجه و خیار، پرتغال تازه و ماست یونانی با انار دانه دانه


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟

ایتالیا: ماهی محلی، پاستا با سس گوجه، سالاد کاپرزه، باگت و چند انگور


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟
 
کره جنوبی: سوپ ماهی، توفو روی برنج، میچی و سبزی های تازه


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟
 
اسپانیا: میگو با برنج قهوه ای، سوپ گاسپاچو، سبزیجات، فلفل تازه، نان و پرتغال


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟
 
اوکراین: سیب زمینی له شده با سس، خورش، کلم و دسر پنکیک


در سالن های غذاخوری مدارس دنیا چه می‌گذرد؟