جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

راهنمای نوشیدن چای در دوران بارداری


نی نی بان: نوشیدن چای به صدها سال پیش باز می‌گردد. چای حاوی موادی چون پلی فنول‌‌ها که از قلب محافظت می‌کنند، آنتی اکسیدان که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند و دیگر مواد مغذی است که به بالارفتن سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. یک فنجان چای می‌‌تواند حالت تهوع شما را از بین ببرد. اگر چه تعدادی از چای‌ها برای زنان باردار مضر هستند و در طول بارداری باید از نوشیدن آنها خودداری کرد.

 


راهنمای نوشیدن چای در دوران بارداری

 

بر خلاف چای‌های گیاهی که حاوی حدود 0.4 میلی گرم کافئین در هر فنجان است،  چای‌های غیر گیاهی (سیاه، سبز، اولانگ) در هر فنجان حدود 40 تا 50 میلی گرم کافئین دارند. با نوشیدن حدود 4 تا 5 فنجان در روز میزان کافئین دریافتی شما به 200 میلی گرم خواهد رسید. تحقیقی نشان می‌دهد که زنان بارداری که بیش ار 200 میلی گرم کافیئن در روز مصرف می‌کنند، خطر سقط جنین برای آنها تا 2 برابر افزایش می‌یابد. بنابراین بیشتر کارشناسان توصیه می‌کنند که بهتر است مصرف کافئین در دوران بارداری به کمتر از 200میلی گرم در روز برسد.

 

اگر نمی‌خواهید برای هیدراته شدن بدنتان آب بخورید، می‌توانید از چای‌های استفاده کنید که بعضی از مواد مورد نیاز بدن در این دوران مانند کسیم، منیزیم و آهن را دارا هستند.

 

چای‌هایی که شما می‌توانید در این دوران مصرف کنید چای زنجبیل و نعناع است که از حالت تهوع و چای بابونه که از بی‌خوابی جلوگیری می‌کند.

 

بسیاری از ماماها به زنان باردار توصیه می‌کنند که برگ گزنه را در چای خود بیاندازند زیرا منبع بسیار خوبی از ویتامین  و مواد معدنی شامل آهن، ویتامین آ، سی و کا و پتاسیم است. تنها دقت کنید که هنگام مصرف از برگ آنها استفاده کنید نه ریشه‌شان‌ و از نوشیدن بیش از حد آنها نیز خودداری کنید به خصوص در 3 ماه اول بارداری، زیرا رحم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهتر است آنها در 3 ماه دوم و سوم مصرف شوند.