شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

تغذیه نوپا، پاستای گوشت و سبزی


پاستای گوشت و سبزی، مناسب 2 تا 3 سالگی
زمان مورد نیاز برای تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 25 دقيقه
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت بره ريز خردكرده    480 گرم
پاستای لوله ای     375 گرم
روغن زیتون     1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده     1عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده     1عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای زرد خرد کرده     1عدد کوچک
کدوی خرد کرده     1عدد بزرگ
قارچ خرد کرده    200 گرم
برگ ریحان خرد کرده    یک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی رنده کرده    700 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده    100 گرم (1 پیمانه)
پنیر پارمسان رنده کرده    40 گرم (یک دوم پیمانه)
روش تهيه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. تكه‌هاي گوشت را در ماهی تابه‌ای داغ تفت دهید تا کاملاً بپزند؛ اکنون پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمک بریزید و بگذارید تا نرم شود؛ حال پاستا را آبکشی کنید.
 
اینک در تابه ای، روغن را گرم کنید؛ پیاز، فلفل دلمه‌ای‌ها و کدو را داخل ظرف ریخته و تفت دهید تا این سبزیجات نرم شوند؛ سپس، قارچ، ریحان، و گوجه فرنگی را اضافه کنید، و بگذارید مواد به جوش آید و غلیظ شود. یک ظرف نسوز بردارید. مواد آماده شده را در آن بریزید. پنیرها را با هم مخلوط کرده و بر روی مواد بپاشید تا سطح آن را بپوشاند. ظرف را در فر قرار داده و پاستا را به مدت 25 دقیقه بپزید.
 
یادآوری:
برای کودکان نوپا، غذا را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید.