پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
فواید آجیل برای زنان باردار
مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماههای نخست بارداری، جنین را در برابر این خوردنیها مقاوم می کند. نتایج یک مطالعه جدید تایید میکند کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری مغز خشکبار مصرف کردهاند، کمتر دچار حساسیت به آجیل و خشکبار میشوند.
پزشکان آمریکایی در این مطالعه به بررسی سوابق پزشکی و رژیم غذایی بیش از 8000 کودک و مادران آنها پرداخته و دریافتند: مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماههای نخست بارداری، جنین را در برابر این خوردنیها مقاوم کرده و در نتیجه احتمال بروز آلرژی به مغز خشکبار را در آنها کاهش میدهد.
اما به دلیل یافتههای ضدونقیض درباره تاثیر مصرف خشکبار و با توجه به نتایج مطالعات قبلی که نشان دادهاند مصرف آجیل نه تنها تاثیری بر سلامت ندارد بلکه حتی ممکن است مصرف زیاد آن خطرات احتمالی داشته باشد لذا متخصصان تغذیه هنوز نمیتوانند به زنان باردار تاکید کنند که حتما در دوران بارداری آجیل مصرف کنند و برای دستیابی به نتایج قطعیتر انجام آزمایشهای بیشتر مورد نیاز است.
دکتر «لیندسای فرازیر» از بوستون گفت: در بررسیهایی که روی این تعداد کودک انجام دادیم دریافتیم کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری آجیل مصرف کرده بودند یک سوم کمتر دچار حساسیت به خشکبار شدهاند. به گزارش شبکه خبری بیبیسی، فرازیر همچنین اظهار داشت: البته فاکتورهای دیگری نیز در این زمینه تاثیرگذار هستند. به طور مثال زنانی که در دوران بارداری آجیل را در رژیم غذاییشان گنجانده بودند، رژیم غذایی سالمتری داشتند و برنامه غذایی روزانه آنها حاوی مقدار قابل توجهی از میوهها و سبزیجات بوده است.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
پزشکان آمریکایی در این مطالعه به بررسی سوابق پزشکی و رژیم غذایی بیش از 8000 کودک و مادران آنها پرداخته و دریافتند: مصرف برخی مواد خوراکی خاص در ماههای نخست بارداری، جنین را در برابر این خوردنیها مقاوم کرده و در نتیجه احتمال بروز آلرژی به مغز خشکبار را در آنها کاهش میدهد.
اما به دلیل یافتههای ضدونقیض درباره تاثیر مصرف خشکبار و با توجه به نتایج مطالعات قبلی که نشان دادهاند مصرف آجیل نه تنها تاثیری بر سلامت ندارد بلکه حتی ممکن است مصرف زیاد آن خطرات احتمالی داشته باشد لذا متخصصان تغذیه هنوز نمیتوانند به زنان باردار تاکید کنند که حتما در دوران بارداری آجیل مصرف کنند و برای دستیابی به نتایج قطعیتر انجام آزمایشهای بیشتر مورد نیاز است.
دکتر «لیندسای فرازیر» از بوستون گفت: در بررسیهایی که روی این تعداد کودک انجام دادیم دریافتیم کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری آجیل مصرف کرده بودند یک سوم کمتر دچار حساسیت به خشکبار شدهاند. به گزارش شبکه خبری بیبیسی، فرازیر همچنین اظهار داشت: البته فاکتورهای دیگری نیز در این زمینه تاثیرگذار هستند. به طور مثال زنانی که در دوران بارداری آجیل را در رژیم غذاییشان گنجانده بودند، رژیم غذایی سالمتری داشتند و برنامه غذایی روزانه آنها حاوی مقدار قابل توجهی از میوهها و سبزیجات بوده است.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
![](/imgs/no-img-200.png)
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم علی باقری انتخابات رهبر انقلاب رئیس جمهور علیرضا زاکانی
هواشناسی پلیس عزاداری تهران پلیس فتا پلیس راهور قتل شهرداری تهران پشه آئدس تیراندازی سازمان تامین اجتماعی زلزله
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو بازنشستگان اربعین دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال فیلم اوشین امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد فرهاد مشیری
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان مهدی طارمی نقل و انتقالات تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
گوشی هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا اپل
کاهش وزن خیار گرمازدگی رژیم غذایی بارداری لاغری افسردگی صبحانه