چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آشپزی برای بچه ها، پاستا با سس پنیر


روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی، مناسب 2-3سال
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر:
پاستا شكل‌دار                           40 گرم
كره                                          1 قاشق چایخوری
آرد ذرت                                    1 قاشق چایخوری
آب                                          60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
شیر سویا                                40 میلی‌لیتر
پنیر گودای رنده كرده                  1 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی پخته                     1 قاشق سوپخوری
خرده نان                                1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود ولی له نشود! كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آرد ذرت را به آن بیفزائید و هم بزنید تا آرد ذرت كمی تفت بخورد. حالا آب و شیر را بتدریج به مخلوط آرد ذرت و كره بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
صبر كنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و پنیر، نخودفرنگی و پاستا را به آن بیفزائید. اكنون مایه فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده‌ای به گنجایش 5/1 لیتر (6 پیمانه) بریزید و رویش خرده نان بپاشید.
 
پاستا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و پس از اندكی خنك شدن به كودك خود بدهید.