چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

غذای مقوی بچه، کسرول ماهی


زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 50 دقیقه
مناسب برای سن 2- 3 سال
مواد لازم براي 4- 6 نفر
  • پاستا پِنه     85 گرم
  • روغن زيتون     2 قاشق سوپخوري
  • پياز ريز خردكرده     1 عدد كوچك
  • ساقه كرفس ريز خردكرده     1 عدد كوچك
  • هويج پوست گرفته و ريز خردكرده     1 عدد كوچك
  • برگ اسفناج خردكرده     100 گرم
  • شير     120 ميلي‌ليتر (حدود يك‌دوم پيمانه)
  • خامه     2 قاشق سوپخوري
  • پنير چدار رنده‌كرده     25 گرم
  • سس خردل     يك‌دوم قاشق چايخوري
  • جعفري خردكرده     1 قاشق سوپخوري
  • آبليموي تازه     2 قاشق سوپخوري
  • فيله ماهي دودي     90 گرم
  • فيله ماهي سفيد خردكرده     140 گرم
  • تخم‌مرغ آبپز خردكرده     1 عدد
  • پنير موزارلا رنده كرده     85 گرم

روش تهيه
فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. پاستا را در قابلمه‌اي حاوي آب جوش و نمك بپزيد تا نرم شود. سپس آن را آبكشي كنيد. آن‌گاه در تابه گودي مقداري روغن زيتون بريزيد و روي حرارت گرم كنيد. سپس پياز را داخل آن بريزيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. بعد از نرم‌شدن پياز، كرفس و هويج را به آن اضافه كنيد و بگذاريد 3 دقيقه ديگر نيز بپزد. حالا اسفناج را بيفزاييد و 2 دقيقه ديگر به تفت دادن سبزيجات ادامه دهيد. اكنون در ظرف مناسبي شير، خامه، پنير و سس خردل را با هم مخلوط كنيد تا سس يكدستي حاصل شود. سپس جعفري و آبليمو را نيز به سس فراهم‌كرده بيفزائيد. در يك ظرف نسوز چربكرده فيله‌هاي ماهي را قرار دهيد و بعد تخم‌مرغ را روي فيله ماهي بريزيد و بعد روي آنها از سسي كه آماده كرده‌ايد بريزيد. بعد پاستا‌ي پخته را روي مواد قبل قرار دهيد و سپس روي كسرول را با پنير موزارلا را بپوشانيد. ظرف را به مدت تقريبي 20-25 دقيقه در فر قرار دهيد تا كسرول پخته شده و پنير آب شود.