سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

پاستا پنه با قارچ و جعفری، غذای مورد علاقه کودکان


چاشنیک:این پاستا که دستور پخت آن با پروتئین گیاهی است به مدت 10 قیقه پخته و آماده سازی آن هم 40 دقیقه وقت شما را می گیرد.

 

 


پاستا پنه با قارچ و جعفری، غذای مورد علاقه کودکان

 

 

مواد لازم مناسب برای 5 تا 6 نفر

 

پاستا فرمی پنه : یک بسته

پیاز نگینی خرد شده : یک عدد متوسط

سیر ریز خرد شده : 2 حبه

قارچ اسلایس شده : 500 گرم

آب سبزیجات : یک پیمانه

پنیر گودا یا بلو چیز رنده شده : 250 گرم

جعفری خرد شده : 1/2 پیمانه

روغن زیتون : به مقدار لازم

نمک وفلفل سیاه : به مقدار لازم

پودر پنیر پارمزان : به مقدار لازم

 

 

طرز پخت

  1. پاستا را با آب جوش، نمک و کمی روغن بجوشانید و بر طبق دستور مندرج بر روی بسته آن را آبکش کنید.
  2. در فاصله پخت پاستا پیاز و قارچ را در روغن زیتون با حرارت تقریبا تند سرخ کنید تا طلایی شوند.
  3. سیر را به آن اضافه کرده و بلافاصله حرارت را کم کنید تا سیر نسوزد؛ حدود 5 دقیقه دیگر تفت دهید و در این زمان آب مرغ یا سبزیجات را درون قارچ‌ها بریزید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
  4. نصف پنیر و نصف جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پاستا را هم داخل آن بریزید, نمک و فلفل آن را اندازه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. 4 بشقاب مناسب برای فر را آماده کنید پاستا را در این 4 بشقاب بریزید و روی آن را با باقی پنیر و جعفری بپوشانید و داخل فر 175 درجه که از قبل گرم کرده‌اید گذاشته تا روی آن طلایی شود شاید حدود 5 الی 8 دقیقه.
  6. پاستا را بیرون آورده و روی آن کمی روغن زیتون و پنیر پارمزان(در صورت تمایل) بریزید و سرو کنید.