پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

پاستا با سس گوشت و پنیر


کودک سالم: گوشت‌های کم‌چرب می‌توانند تامین کننده آهن بوده و جذب آهن از منابع گیاهی را افزایش دهند. آهن به عنوان ماده معدنی ضروری برای تشکیل هموگلوبین است. هموگلوبین موجود در گلبول‌های قرمز، انتقال اکسیژن به بافت‌ها از جمله مغز را بر عهده دارد. کمبود آهن می‌تواند منجر به عدم تمرکز و اختلالات یادگیری در کودکان شود.

پاستا با سس گوشت و پنیر


مواد لازم برای 6 نفر
پاستا: 500 گرم
گوشت کم‌چرب خرد کرده: 250 گرم
پیاز: 1 نصفه
سیر: 1 حبه
پودر ارگانو: یک‌دوم قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق سوپخوری
فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده: 300 گرم
جعفری خرد کرده: 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان: 40 گرم

پاستا با سس گوشت و پنیر


روش تهیه
پاستا را بدون افزودن روغن و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و گوشت، پیاز، سیر و ارگانو را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. آنگاه رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و بعد از 1 دقیقه، گوجه‌فرنگی را بیفزایید و سس را به جوش بیاورید و 1 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. حالا حرارت را کم کنید و بپزید تا سس غلیظ شود. اکنون جعفری را به سس بیفزائید و سس را از روی حرارت بردارید. سس را روی پاستا بریزید و پنیر را روی آن بپاشید.