چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

تغذیه مادران شیرده، حتما بخوانید


سوال مخاطب نی‌نی‌بان: آیا خوردن سیب و خیار در دوران شیردهی ممنوع است و تاثیر بدی برای بچه ای که شیرمادر می خورد، ندارد؟
پاسخ دکتر مصطفی شکری، متخصص اطفال:
خوردن سیب و خیار در دوران شیردهی تاثیر منفی در نوزاد نمی گذارد. اما مصرف سیر، پیاز و ترشی و این نوع  خوراکی ها می تواند طعم شیر مادر را تغییر بدهد. مصرف گروه لبنیات، نان و غلات، گوشت و جانشینان آن، سبزیجات و میوه‌های تازه از دیگر مواد غذایی بسیار مهم هستند که مصرف آن در دوران شیردهی برای مادران ضروری است. زنان در دوران بارداری باید به صورت متوسط ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم کالری دریافت کنند که این نیاز در زمان شیردهی به دو برابر افزایش می‌یابد به گونه‌ای که مادران باید بعد از زایمان ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم کالری دریافت کنند.