دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

میوه در بارداری، تاثیر آن بر جنین


یک بررسی جدید نشان می دهد کودکانی که مادرانشان در دوارن بارداری میوه بیشتری مصرف می کنند، از بهره هوشی بالاتری برخوردارند.پژوهشگران دانشگاه آلبرتای کانادا داده های جمع آوری شده از 688 کودک یک ساله را با میزان میوه ای که مادرانشان مصرف کرده اند بررسی کردند.
برابر این بررسی مادرانی که در دوران بارداری روزانه 6 الی 7 نوبت میوه یا آب میوه مصرف کنند، بهره هوشی فرزندانشان در سن یک سالگی شش تا هفت امتیاز بیشتر از سایر کودکان است.
هر چقدر میزان مصرف انواع میوه در مادران بیشتر باشد، میزان رشد شناختی کودکان آنها بالاتر است و امتیاز بیشتری در آزمون های یادگیری و رشد کسب می کنند.
رشد شناختی عبارت است از رشد پیشرونده در توانائی کودک برای درک مفاهیم و تبیین روابط بین آنها. با این حال پژوهشگران هشدار دادند یکی از آثار سوء مصرف بیش از حد میوه احتمال افزایش قند طبیعی است.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.