جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
زمان بارداری دور این غذاها را خط بکشید!
به گفته متخصصان و نقل از سایت هلث نیوز ،خوردن برخی از خوراکی ها مانند آناناس یا آب آن، تخم مرغ خام،کنسرو ماهی و ...،می تواند باعث سقط جنین شود. سقط جنین در سه ماه اول بارداری بسیار شایع است. اگر چه سقط جنین به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله سلامتی مادر، سن ،عادت غذایی و...اما، این اقلام غذایی می تواند بالقوه به مادر و جنین در سه ماه اول آسیب برساند .زیاده روی در مصرف این مواد می تواند باعث انقباض داخلی و گشاد شدن دهانه رحم و در نتیجه سقط جنین شود. از جمله این مواد عبارت است از:
1.آناناس
مصرف آناناس یا نوشیدن آب آناناس در طول سه ماه اول حاملگی می تواند باعث به دنیا آمدن نوزاد مرده شود. بروملین نوعی آنزیم موجود در این میوه باعث انقباض ماهیچه ای در زنان حامله می شود و این امر می تواند باعث سقط جنین شود.
2.کنجد
کنجد ، می تواند منجر به سقط جنین شود. مادر در دوره بارداری باید مقدار خیلی کمی کنجد مصرف کند اما کنجد سیاه را می توان در حد متعادل تا مراحل آخر بارداری مصرف کرد.
3.جگر
اگر چه مصرف آن ماهی یک یا دو بار مشکلی ندارد اما مصرف روزانه آن در دوران حاملگی مضر است زیرا باعث تراکم بالای رتینول ، نوعی ویتامین A حیوانی می شود و می تواند به جنین آسیب برساند.
4.آلوئه ورا
آلوئه ورا برای مو، پوست و دستگاه گوارش مفید است. اما، زنان باردار باید از مصرف زیاد آن اجتناب کنند زیرا به خونریزی لگن و در نتیجه سقط جنین منجر میشود.
5. لبنیات پاستوریزه نشده
این نوع اقلام مانند شیر و پنیر فتا و ...، حاوی باکتری به نام لیستریاست که ممکن است در طول مراحل مختلف حاملگی به زائو آسیب برساند. این باکتری در مرغ و غذای دریایی نپخته یافت می شود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
1.آناناس
مصرف آناناس یا نوشیدن آب آناناس در طول سه ماه اول حاملگی می تواند باعث به دنیا آمدن نوزاد مرده شود. بروملین نوعی آنزیم موجود در این میوه باعث انقباض ماهیچه ای در زنان حامله می شود و این امر می تواند باعث سقط جنین شود.
2.کنجد
کنجد ، می تواند منجر به سقط جنین شود. مادر در دوره بارداری باید مقدار خیلی کمی کنجد مصرف کند اما کنجد سیاه را می توان در حد متعادل تا مراحل آخر بارداری مصرف کرد.
3.جگر
اگر چه مصرف آن ماهی یک یا دو بار مشکلی ندارد اما مصرف روزانه آن در دوران حاملگی مضر است زیرا باعث تراکم بالای رتینول ، نوعی ویتامین A حیوانی می شود و می تواند به جنین آسیب برساند.
4.آلوئه ورا
آلوئه ورا برای مو، پوست و دستگاه گوارش مفید است. اما، زنان باردار باید از مصرف زیاد آن اجتناب کنند زیرا به خونریزی لگن و در نتیجه سقط جنین منجر میشود.
5. لبنیات پاستوریزه نشده
این نوع اقلام مانند شیر و پنیر فتا و ...، حاوی باکتری به نام لیستریاست که ممکن است در طول مراحل مختلف حاملگی به زائو آسیب برساند. این باکتری در مرغ و غذای دریایی نپخته یافت می شود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست