پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
زمان بارداری دور این غذاها را خط بکشید!
به گفته متخصصان و نقل از سایت هلث نیوز ،خوردن برخی از خوراکی ها مانند آناناس یا آب آن، تخم مرغ خام،کنسرو ماهی و ...،می تواند باعث سقط جنین شود. سقط جنین در سه ماه اول بارداری بسیار شایع است. اگر چه سقط جنین به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله سلامتی مادر، سن ،عادت غذایی و...اما، این اقلام غذایی می تواند بالقوه به مادر و جنین در سه ماه اول آسیب برساند .زیاده روی در مصرف این مواد می تواند باعث انقباض داخلی و گشاد شدن دهانه رحم و در نتیجه سقط جنین شود. از جمله این مواد عبارت است از:
1.آناناس
مصرف آناناس یا نوشیدن آب آناناس در طول سه ماه اول حاملگی می تواند باعث به دنیا آمدن نوزاد مرده شود. بروملین نوعی آنزیم موجود در این میوه باعث انقباض ماهیچه ای در زنان حامله می شود و این امر می تواند باعث سقط جنین شود.
2.کنجد
کنجد ، می تواند منجر به سقط جنین شود. مادر در دوره بارداری باید مقدار خیلی کمی کنجد مصرف کند اما کنجد سیاه را می توان در حد متعادل تا مراحل آخر بارداری مصرف کرد.
3.جگر
اگر چه مصرف آن ماهی یک یا دو بار مشکلی ندارد اما مصرف روزانه آن در دوران حاملگی مضر است زیرا باعث تراکم بالای رتینول ، نوعی ویتامین A حیوانی می شود و می تواند به جنین آسیب برساند.
4.آلوئه ورا
آلوئه ورا برای مو، پوست و دستگاه گوارش مفید است. اما، زنان باردار باید از مصرف زیاد آن اجتناب کنند زیرا به خونریزی لگن و در نتیجه سقط جنین منجر میشود.
5. لبنیات پاستوریزه نشده
این نوع اقلام مانند شیر و پنیر فتا و ...، حاوی باکتری به نام لیستریاست که ممکن است در طول مراحل مختلف حاملگی به زائو آسیب برساند. این باکتری در مرغ و غذای دریایی نپخته یافت می شود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
1.آناناس
مصرف آناناس یا نوشیدن آب آناناس در طول سه ماه اول حاملگی می تواند باعث به دنیا آمدن نوزاد مرده شود. بروملین نوعی آنزیم موجود در این میوه باعث انقباض ماهیچه ای در زنان حامله می شود و این امر می تواند باعث سقط جنین شود.
2.کنجد
کنجد ، می تواند منجر به سقط جنین شود. مادر در دوره بارداری باید مقدار خیلی کمی کنجد مصرف کند اما کنجد سیاه را می توان در حد متعادل تا مراحل آخر بارداری مصرف کرد.
3.جگر
اگر چه مصرف آن ماهی یک یا دو بار مشکلی ندارد اما مصرف روزانه آن در دوران حاملگی مضر است زیرا باعث تراکم بالای رتینول ، نوعی ویتامین A حیوانی می شود و می تواند به جنین آسیب برساند.
4.آلوئه ورا
آلوئه ورا برای مو، پوست و دستگاه گوارش مفید است. اما، زنان باردار باید از مصرف زیاد آن اجتناب کنند زیرا به خونریزی لگن و در نتیجه سقط جنین منجر میشود.
5. لبنیات پاستوریزه نشده
این نوع اقلام مانند شیر و پنیر فتا و ...، حاوی باکتری به نام لیستریاست که ممکن است در طول مراحل مختلف حاملگی به زائو آسیب برساند. این باکتری در مرغ و غذای دریایی نپخته یافت می شود.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت علی باقری ترور ترامپ انتخابات پزشکیان رئیس جمهور رهبر انقلاب
هواشناسی سلامت پلیس راهور تهران قتل شهرداری تهران تب دنگی پلیس تعطیلی ادارات زلزله تیراندازی عزاداری محرم
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار واردات خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان اربعین مالیات بازنشستگان سایپا سهام عدالت
عاشورا تلویزیون فرهاد مشیری سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
آزمون سراسری فناوری
دونالد ترامپ جو بایدن آمریکا رژیم صهیونیستی غزه ترامپ اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه چین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات مهدی طارمی لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
هوش مصنوعی سرعت اینترنت تیک تاک ناسا اینترنت شیائومی اپل ربات سامسونگ
دیابت رژیم غذایی گرمازدگی کاهش وزن نوشابه خیار افسردگی صبحانه