شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

راگوی مرغ


راگوی مرغ

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سینه مرغ یا بوقلمون بدون استخوان‌ : ۶۰۰ گرم، خیسانده
▪ هویج متوسط: یک عدد، حلقه حلقه
▪ سیب زمینی متوسط: یک عدد، نگینی درشت
▪ روغن: ۴ قاشق غذاخوری
▪ فلفل سبز …

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ یا بوقلمون بدون استخوان‌ :

۶۰۰ گرم، خیسانده

هویج متوسط:

یک عدد، حلقه حلقه

سیب زمینی متوسط:

یک عدد، نگینی درشت

روغن:

۴ قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند:

یک عدد، ساطوری

سیر رنده شده:

یک حبه

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری

ریحان:

چند برگ

روش تهیه

۱. لوبیا را با یک لیتر آب حدود یک ساعت بپزید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده، مرغ را در قابلمه ریخته و ۵ دقیقه تفت دهید ، سپس هویج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳-۴ دقیقه دیگر ادامه دهید. رب را نیز اضافه کرده و پس از یکی، دو دقیقه یک لیتر آب روی آن ریخته، لوبیا را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته یک ساعت غذا را بپزید.

۳. در ۲۰ دقیقه آخر پخت سیب زمینی را اضافه کنید، در قابلمه را برداشته و شعله را اندکی زیاد کنید تا سیب زمینی بپزد و لعاب دهد و آب راگو تبخیر شود. هنگام اضافه کردن سیب زمینی، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و هنگام سرو برگ های ریحان را روی غذا بریزید.