جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
غذای کودک، آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی
این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه، مناسب کودکان است. اگر نمیخواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
تعداد کمی ریحان تازه خرد شده
1 حبه سیر کوچک خرد شده
4 تکه نان تست
1 تکه موتزارلا ورقه شده
4 برش نازک ژامبون
نمک و فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
4 قاشق غذاخوری شیر
روغن زیتون
کره
دستورالعمل:
1. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکههای نان بمالید.
2. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
3. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
4. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
5. ماهی تابهای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوهای شد، از روی گاز بردارید.
6. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
تعداد کمی ریحان تازه خرد شده
1 حبه سیر کوچک خرد شده
4 تکه نان تست
1 تکه موتزارلا ورقه شده
4 برش نازک ژامبون
نمک و فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
4 قاشق غذاخوری شیر
روغن زیتون
کره
دستورالعمل:
1. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکههای نان بمالید.
2. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
3. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
4. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
5. ماهی تابهای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوهای شد، از روی گاز بردارید.
6. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار میدهد.
براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل