جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

غذای کودک، آموزش تهیه ساندویچ ایتالیایی


این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه، مناسب کودکان است. اگر نمی‌خواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
تعداد کمی ریحان تازه خرد شده
1 حبه سیر کوچک خرد شده
4 تکه نان تست
1 تکه موتزارلا ورقه شده
4 برش نازک ژامبون
نمک و فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
4 قاشق غذاخوری شیر
روغن زیتون
کره
دستورالعمل:
1. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکه‌های نان بمالید.
2. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
3. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.
4. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.
5. ماهی تابه‌ای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچ‌ها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوه‌ای شد، از روی گاز بردارید.
6. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.