سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

تخم مرغ در بارداری، اثر کولین بر جنین


مطالعات نشان می‌ دهند که مصرف تخم مرغ در دوران حاملگی می‌ تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن مادر را تأمین کند.
اهمیت مصرف تخم مرغ در بارداری
موادمغذی موجود در تخم‌مرغ برای سلامتی به ویژه سلامتی مادران باردار بسیار مفید است.
به گزارش دیلی‌میل، مقامات سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا معتقدند ماده «کولین» از جمله مواد مغذی مفید به شمار می‌رود که به دلیل اهمیت در رشد سیستم عصبی مرکزی جنین داخل رحم، برای زنان باردار بسیار حائز اهمیت است.
 
مصرف کولین در سه ماهه دوم بارداری
محققان گفته‌اند یافته‌ ها نشان می‌دهد که مصرف بالای «کولین» در سه ماهه دوم بارداری با افزایش مهارت‌های حافظه بصری کودکان ۷ساله ارتباط داشته است. «کولین» در گروه ویتامین‌های B طبقه‌بندی می‌شود و عملکردهای مشابهی با این گروه ویتامین‌ها دارد.
 
دانشمندان در سال ۱۹۹۸ به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه ۴۲۵ میلی‌گرم «کولین» برای زنان باردار توصیه می‌شود اما به دنبال انتشار خبرهایی مبنی بر این که احتمال ابتلا به باکتری سالمونلا با خوردن تخم‌مرغ افزایش می‌یابد و کلسترول بالای تخم‌مرغ برای مبتلایان به چربی خون مضر است، بسیاری از افراد مصرف این ماده مغذی را به حداقل رساندند یا از رژیم غذایی خود حذف کردند. تخم‌مرغ به عنوان یک ماده پروتئینی، به ویژه در وعده صبحانه می‌تواند نیاز روزانه بدن را تأمین کند.