جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
دنیای تکنولوژی و نکاتی که والدین باید بدانند
شهرزاد: پدر و مادر خوب بودن را اینترنتی بیاموزید
دنیای امروز، پر شده از تلفنهای هوشمند، اپلیکیشنهای مختلف، بازیهای رسانهای قابل حمل، رایانهها، لپتاپها و بازیهای مختلف کامپیوتری که خواسته یا ناخواسته، بر دنیای کودکان هم تاثیر میگذارند؛ البته نباید فراموش کنیم که پیشرفت فنآوری، مزایایی هم برای زندگی خانوادگی داشته و گاهی اوقات هم به کمک والدین میآید؛ اما خانوادهها نیز باید بدانند که قانونهای مختلف استفاده از این وسایل را بگذارند. برای همین منظور، بهتازگی، سایتی به نام Guide Modern Parent’s راهاندازی شده که راهکارهای مختلفی را برای کمک به والدین در زمینه فنآوریهای جدید، ارایه میکند. همچنین میتوانید مطالب این سایت را بهطور رایگان دانلود کنید و از اطلاعات آن، که بسیار مفید هم هستند و به بهبود روابط خانوادگی و آگاهی از پیشرفتهای فنآوری کمک میکنند، استفاده کنید.
آیا والدین، تسکینی بر دردهای کودکان هستند؟
این سوالی است که «لوپسترا»، محقق دانشگاه کویینزلند، سعی دارد با جواب دادن به آن، کمکی به دنیای پزشکی و والدین بکند. به گفته او، بیشتر والدین، کارشناسان واقعی در درمان دردهای کودکان نیستند، اما حضور آنها هنگام درمان بیماری، میتواند بسیار موثر باشد و به کاهش درد در کودکان کمک کند.
لوپسترا سعی کرده با بررسی حالات روحی و روانی کودکانی که در بیمارستانها بستری هستند و دوره درمانی خود را میگذرانند و واکنشهای آنها در حضور والدینشان، به بررسی نظریه خود بپردازد. او عقیده دارد که حضور والدین، به آرامش کودکانی که با بیماریهای سخت، دست و پنجه نرم میکنند، کمک کرده و حتی زمانی که والدین، هنگام مداواهایی که گاهی با درد همراه است، آرامش خود را حفظ میکنند و لبخند میزنند، به بالا بردن روحیه کودکان و همچنین تسکین درد آنها، کمک زیادی میکنند.
کودکان انگلیسی، در 9 سالگی، با تمام فنآوریهای روز، آشنا هستند!
تحقیقات اخیر در کشور انگلستان نشان میدهد که کودکان در سن هشت سالگی، اجازه تماس گرفتن با تلفن همراه را دارند. همچنین آنها در 9 سالگی، بدون کنترل والدینشان، از اینترنت استفاده میکنند و در همین سن، اولین ایمیل خود را برای دوستانشان میفرستند. آنها در 9 سالگی، حتی گوشی تلفن همراه شخصی دارند و میتوانند بدون نظارت والدین، برای دوستان خود، پیامک بفرستند. همچنین این تحقیقات نشان میدهد که کودکان تا سن 10 سالگی، عضو سایتهای اجتماعی میشوند و در دنیای اینترنت، گشت و گذار میکنند.
طبق این تحقیق، بیشتر کودکان شش سال و هشت ماهه، در اتاق خود، تلویزیون شخصی دارند و نشان میدهد که آنها، چهار ماه قبل از یادگیری خواندن و نوشتن، اجازه تماشای فیلمهای گوناگون و بازیهای کامپیوتری را نیز دارند؛ این در حالی است که دوسوم والدین بر این باورند که کودکان آنها، خیلی زودتر از معمول، با فنآوری آشنا شدهاند و نگران خطرهای احتمالی بازیهای آنلاین و سوءاستفاده از فرزندان خود در فضای مجازی هستند.
کارشناسان عقیده دارند که کودکان امروزی، خیلی زود، به فنآوری وابسته میشوند و عادت میکنند که کارهایشان را با فشار دادن دکمههای مختلف، انجام دهند. این مساله سبب میشود آنها، به اندازه کافی، کودکی نکنند و وقتی بزرگ میشوند، خاطرات مبهمی از دوران کودکی خود به یاد داشته باشند؛ در حالی که شیرینترین لحظههای زندگی را از دست میدهند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست