یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مشکلات تفسی کودک، اوضاع ایران چگونه است؟
خبرگزاری مهر: دکتر فرید ایمان زاده روز دوشنبه در نشست خبری هشتمین کنگره اورژانسها و بیماریهای شایع کودکان که در بیمارستان مفید برگزار شد، با بیان اینکه تاکنون بیش از 150 مقاله به دفتر دبیرخانه کنگره ارسال شده است، گفت: همچنین 3 کارگاه تخصصی و 16 پنل آموزشی در جریان برگزاری کنگره ارائه خواهند شد.
به گفته این فوق تخصص گوارش و کبد کودکان ریفلاکس، استفراغ، تشنج، مسمومیت، اختلالات اضطرابی، کم خونی، عفونتهای داخلی و شکمی، بیماریهای رماتیسمی کودکان، اختلال اکسیژن رسانی در کودکان، وجود خون در ادرار، اورژانسهای جراحی در کودکان، پیشگیری و مصرف منطقی داروها، بلوغ زودرس، اورژانسهای قلبی و تروماها از جمله موضوعات در نظر گرفته شده برای پنلهای آموزشی این کنگره هستند.
دبیر علمی هشتمین کنگره اورژانسها و بیماریهای شایع کودکان در توضیح وضعیت ابتلای کودکان در کشور گفت: آمار مدون و دقیقی در خصوص سیر ابتلا به بیماریها در کشور وجود ندارد اما باید گفت در زمینه کنترل بیماریهای عفونی با ارتقاء وضعیت واکسیناسیون و تامین مواردی نظیر آب آشامیدنی سالم پیشرفت خوبی را شاهد هستیم.
ایمان زاده اضافه کرد: اما به علت گسترش آلرژنها شاهد سیر صعودی ابتلا به بیماریهای تنفسی و گوارشی هستیم. این اتفاق به دنبال افزایش آلرژنها و آلودگی هوا ایجاد شده است. آلرژی در کودکان چهار بیماری اصلی گوارش از جمله دردهای شکمی، اسهال، یبوست و ریفلاکس را تشدید میکند.
این فوق تخصص گوارش و کبد کودکان با بیان اینکه مصرف فست فودها نیز در شیوع ابتلا به این بیماریها بیتاثیر نیستند، گفت: رسانهها یکی از ارکان پیشگیری از بروز بیماریها در جامعه هستند. به عنوان مثال جلوگیری از تبلیغات رسانهها در خصوص مصرف مواد غذایی بی ارزش نظیر پفک و چیپس میتواند نقش موثری در کاهش ابتلا به بیماریهای گوارشی داشته باشد. همچنین کاهش آلودگی هوا نیز میتواند به پیشگیری از بروز بیماریهای ریوی کمک کند.
ایمان زاده در ادامه با بیان اینکه برنامه واکسیناسیون کودکان در کشور کامل است، افزود: واکسیناسیون در کشور با توجه به نیاز و وضعیت موجود تعیین و انجام میشود.
دبیر علمی هشتمین کنگره اورژانسها و بیماریهای شایع کودکان با اشاره به اینکه در حال حاضر تروما یکی از مشکلات جدی ما در حوزه کودکان است، گفت: بلع مواد سوزاننده از جمله سفید کننده و برخی مواد شوینده به دغدغهای برای متخصص کودکان تبدیل شده است و هفتهای نیست که 2 تا 3 مورد از کودکان مسموم شده با مواد شیمیایی را به بیمارستان نرسانند.
وی افزود: بایستی تولید کننده مکانیسمی را درنظر بگیرند تا در ظرفهای شوینده به راحتی باز نشود همچنین خانوادهها این مواد را در دسترس کودکان قرار ندهند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست