چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

ابتلای نوزاد به زردی با مصرف غذاهای گرم


سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هفته 36 بارداری هستم. من تو طول دوران بارداریم خرما. موز. بادمجون و کنجد می خوردم، مخصوصا خرما. با توجه به اینکه همگی گرم هستند، یعنی امکانش هست که بچم دنیا اومد زردی بگیره؟

ابتلای نوزاد به زردی با مصرف غذاهای گرم


پاسخ دکتر فاطمه واثق رحیم پرور، متخصص مامایی:
در طب سنتی این ادعا وجود دارد در طی بارداری مصرف مواد غذایی که طبع گرم دارند، باعث بروز زردی در نوزاد می شود. این ادعا در طب پزشکی منسوخ است زیرا اصولا ابتلا به زردری با تغذیه مادر مرتبط نیست و یک سری فاکتورهای خونی در ابتلای نوزاد به زردی نقش دارند.
البته لازم به ذکر است که باید برای پیشگیری از افزایش قند و فشار در دریافت غذاهای پرکالری، چرب و شیرین تعادل را رعایت کنید. مصرف هریک از این موارد به میزان متعادل در بارداری برای مادر و جنین مفید است.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.
اگر شما هم سوال دارید و در مدتی کوتاه پاسخش را می خواهید، به این صفحه بروید.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.