شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

ابتلا به سرطان پروستات، علت


مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: عامل مهم تغذیه ای ابتلا به سرطان پروستات، کاهش مصرف مواد غذایی فیبردار و افزایش مصرف غذاهای پرچرب و الکل است .
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، نسرین علیزاده ادامه داد: یکی از مهم ترین دلایل ابتلا به سرطان پروستات، تغییرات الگوی غذایی به سمت تغذیه نادرست است .
وی افزود: مصرف پروتئین کافی از منابع کم چربی نظیر انواع گوشت کم چرب، مرغ، ماهی و لبنیات کم چرب برای پیشگیری و کمک به بهبود این بیماری لازم و ضروری است .
علیزاده اظهار کرد: باید مصرف میوه‌ها و سبزی‌های زرد، سبز، نارنجی و قرمز رنگ را برای پیشگیری از این بیماری در رژیم غذایی افزایش داد.