شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
ابتلا به سرطان پروستات، علت
مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: عامل مهم تغذیه ای ابتلا به سرطان پروستات، کاهش مصرف مواد غذایی فیبردار و افزایش مصرف غذاهای پرچرب و الکل است .
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، نسرین علیزاده ادامه داد: یکی از مهم ترین دلایل ابتلا به سرطان پروستات، تغییرات الگوی غذایی به سمت تغذیه نادرست است .
وی افزود: مصرف پروتئین کافی از منابع کم چربی نظیر انواع گوشت کم چرب، مرغ، ماهی و لبنیات کم چرب برای پیشگیری و کمک به بهبود این بیماری لازم و ضروری است .
علیزاده اظهار کرد: باید مصرف میوهها و سبزیهای زرد، سبز، نارنجی و قرمز رنگ را برای پیشگیری از این بیماری در رژیم غذایی افزایش داد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، نسرین علیزاده ادامه داد: یکی از مهم ترین دلایل ابتلا به سرطان پروستات، تغییرات الگوی غذایی به سمت تغذیه نادرست است .
وی افزود: مصرف پروتئین کافی از منابع کم چربی نظیر انواع گوشت کم چرب، مرغ، ماهی و لبنیات کم چرب برای پیشگیری و کمک به بهبود این بیماری لازم و ضروری است .
علیزاده اظهار کرد: باید مصرف میوهها و سبزیهای زرد، سبز، نارنجی و قرمز رنگ را برای پیشگیری از این بیماری در رژیم غذایی افزایش داد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست