یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

بارداری سالم، رعایت کنید


غذاهایی كه در دوران بارداری باید كمتر مصرف شوند
1) گوشت خام و غذاهای دریایی: گوشت‌های نپخته و غذاهای دریایی غیرمعمول به علت خطر مسمومیت لیستریا و سالمونلا نباید مصرف شوند.
2) غذاهای دودی: این مواد نیز احتمال آلودگی با لیستریا را دارند؛ اما اگر به طور کامل پخته یا کنسرو شده باشند، مصرف آنها مانعی ندارد.
4) تخم مرغ خام: تخم مرغ خام ممکن است حاوی سالمونلا باشد.
5) ماهی‌هایی با مقادیر زیاد جیوه: مصرف کوسه ماهی، اره ماهی، شاه‌ماهی و ماهی خال منخالی باید به کمتر از دو وعده در هفته محدود شود.
6) پنیرهای غیرپاستوریزه: مصرف پنیرهای نرم و غیرپاستوریزه ممنوع است و تنها از پنیرهای پاستوریزه باید استفاده کرد.
7) جگر سیاه: با وجودی‌که جگر منبع غنی از آهن، است، به دلیل وجود سطوح بالایی از ویتامین A (که می‌تواند برای کودک مضر باشد) مصرف مقادیر بالای آن توصیه نمی‌شود.
8) شیر و آبمیوه غیرپاستوریزه
9) الکل: مصرف الکل منجر به ناهنجاری در جنین و نقایص نوزادی می‌شود.