یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

آموزش ساخت شمع ماكارونی


وسایل لازم:
- پارافین گل
- رنگ زرد- قهوه‌ای
- فتیله
مراحل انجام كار:
۱- كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید، سپس پارافین زرد رنگ را به صورت یك لایه نازك كف ظرف بریزید و بگذارید كمی …

وسایل لازم:

- پارافین گل

- رنگ زرد- قهوه‌ای

- فتیله

مراحل انجام كار:

۱- كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید، سپس پارافین زرد رنگ را به صورت یك لایه نازك كف ظرف بریزید و بگذارید كمی سرد شود.

۲- به وسیله چاقو یا تیغ موكت بری، پارافین را به صورت افقی و عمودی برش بزنید.

۳- تكه های بریده شده را از ظرف جدا كنید و به وسیله انگشتان، آن را بپیچانید و بلافاصله داخل آب سرد بیندازید.

۴- پارافین ذوب شده را به رنگ قهوه ای درآورده و مرتب هم بزنید تا به شكل گوشت چرخ كرده درآید.

۵- ماكارونی را در بشقاب بریزید و گوشت چرخ كرده را روی ماكارونی بپاشید.

۶- در پایان، فتیله را وسط شمع قرار دهید.