سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
مرغ و کلم
مواد لازم (برای چهار نفر)
دو عدد سینه مرغ خرد شده بدون استخوان
چهار فنجان کلم خرد شده
چهار فنجان کلم پیچ خرد شده
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
دو حبه سیر متوسط
نصف فنجان آب مرغ
یک قاشق غذاخوری آب مرغ
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
۴۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یکچهارم فنجان تره فرنگی خرد شده
یک قاشق غذاخوری کنجد
کمی نمک و فلفل
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری آب مرغ را در ظرف ریخته و سپس پیاز را به آن اضافه کنید. قابلمه را برای مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید تا پیازها پخته شود.
سپس سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و دو دقیقه بپزید. حال مرغ را در قابلمه ریخته و پس از دو دقیقه زردچوبه و گشنیز را به آن بیفزایید.
گل کلم را در ظرف ریخته و دو دقیقه روی حرارت هم بزنید. نصف فنجان آب مرغ را در ظرف ریخته و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده و برای مدت سه دقیقه آن را بپزید. کلم، گوجه فرنگی و سرکه را به غذا اضافه کرده و چهار دقیقه آن را بپزید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و روغن زیتون، نمک و فلفل را در آن بریزید. پس از کشیدن غذا در ظرف تره فرنگی و کنجد را روی آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست