سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

مرغ و کلم


مرغ و کلم

● مواد لازم (برای چهار نفر)
▪ دو عدد سینه مرغ خرد شده بدون استخوان
▪ چهار فنجان کلم خرد شده
▪ چهار فنجان کلم پیچ خرد شده
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه …

مواد لازم (برای چهار نفر)

دو عدد سینه مرغ خرد شده بدون استخوان

چهار فنجان کلم خرد شده

چهار فنجان کلم پیچ خرد شده

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده

دو حبه سیر متوسط

نصف فنجان آب مرغ

یک قاشق غذاخوری آب مرغ

یک قاشق چایخوری زردچوبه

یک قاشق چایخوری پودر گشنیز

۴۲۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده

دو قاشق غذاخوری سرکه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک‌چهارم فنجان تره فرنگی خرد شده

یک قاشق غذاخوری کنجد

کمی نمک و فلفل

طرز تهیه

یک قاشق غذاخوری آب مرغ را در ظرف ریخته و سپس پیاز را به آن اضافه کنید. قابلمه را برای مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید تا پیازها پخته شود.

سپس سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و دو دقیقه بپزید. حال مرغ را در قابلمه ریخته و پس از دو دقیقه زردچوبه و گشنیز را به آن بیفزایید.

گل کلم را در ظرف ریخته و دو دقیقه روی حرارت هم بزنید. نصف فنجان آب مرغ را در ظرف ریخته و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کرده و برای مدت سه دقیقه آن را بپزید. کلم، گوجه فرنگی و سرکه را به غذا اضافه کرده و چهار دقیقه آن را بپزید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و روغن زیتون، نمک و فلفل را در آن بریزید. پس از کشیدن غذا در ظرف تره فرنگی و کنجد را روی آن بریزید.