پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
کرم کارامل پرتقالی
مواد لازم
پرتقال بزرگ که آب آن گرفته شده:
۴ عدد
تخم مرغ:
۵ عدد
پودر قند:
۱۰۰ گرم
شکر برای کارامل کردن:
۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شکر را در ظرف مناسبی کارامل کرده و سپس کنار می گذاریم (ظرفی که می خواهیم کارامل را در آن تهیه کنیم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن می زنیم به حدی که کاملا مخلوط شود، سپس آب پرتقال را روی آن ریخته و خوب مخلوط می کنیم، بعد از صافی رد کرده و در ظرف کارامل می ریزیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه آن را «بن ماری» می کنیم، (طریقه بن ماری به این صورت است که ظرف بزرگتری را پر از آب کرده و ظرف حاوی کرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن می گذاریم تا کرم بر روی آب پخته شود.) کرم کارامل را پس از خنک شدن در یخچال قرارمی دهیم تا کاملا سرد شود، سپس در ظرف مخصوصی برمی گردانیم و به صورت سرد سرو می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست