دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد بهاری


سالاد بهاری

سالاد مارچوبه، تن ماهی، تخم مرغ، سیب زمینی قرمز و ترب

سالاد مارچوبه، تن ماهی، تخم مرغ، سیب زمینی قرمز و ترب

مواد لازم:

مارچوبه با ساقه های ضخیم و پوست کنده

سیب زمینی قرمزهای کوچک، دو نیم یا چهارتکه شده

نیم فنجان روغن زیتون

۳ فنجان ترب قرمز خرد شده

۳ عدد تخم مرغ آب پز خرده شده

سبزیجات دلخواه

۳۰۰ گرم تن ماهی

مارچوبه را ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید. سپس آن را در ظرف آب سرد بریزید تا سرد شود. آب آن را بگیرید و بگذارید خشک شود. سیب زمینی را در قابلمه بریزید و آنقدر آب بریزید تا آن سیب زمینی ها را بپوشاند و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آب آنها را بگیرید و بگذارید سرد شوند. نمک و فلفل و سس ادویه دار بزنید تا جذب آنها شود.

مارچوبه را در کاسه بزرگی بریزید و ۲ قاشق سس بزنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و اگر سس آن کم بود یک قاشق دیگر هم سس بزنید. ترب خرد شده و سبزیجات دلخواهتان را اضافه کنید. تخم مرغ و تن ماهی را هم بیفزایید.