شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

آش گوشواره (آش محلی آذربایجان ـ قفقاز)


آش گوشواره (آش محلی آذربایجان ـ قفقاز)

● مواد لازم برای خمیر
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ آب یک دوم پیمانه
▪ آرد ۳ پیمانه
● مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)
▪ گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
▪ پیاز رنده شده …

مواد لازم برای خمیر

تخم مرغ ۱ عدد

نمک نصف قاشق چایخوری

آب یک دوم پیمانه

آرد ۳ پیمانه

مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده ۱ عدد

زرد چوبه مقداری

نمک و فلفل به‏ میزان لازم

مواد لازم برای آش

رب‏ گوجه‏فرنگی ۲ قاشق‏غذاخوری

کره ۵۰ گرم

آب ۴ لیوان

نخود ۱ پیمانه

جعفری و گشنیز برای تزیین

نعنا خشک ۱ قاشق‏ غذاخوری

سرکه یک چهارم پیمانه

پیاز نگینی ۱ عدد

طرز تهیه

طرزتهیه خمیر

تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی

گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.

طرز تهیه گوشواره

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر ۲ میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع‏های ۲ در ۲ سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.

http://www.iranian-forum.com