پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
کرپ سیب با ماست
مواد لازم
آرد:
یک پیمانه
تخم مرغ:
یک عدد
ماست:
۲ پیمانه
بکینگ پودر:
نصف قاشق مرباخوری
آب پرتقال:
۴ قاشق غذاخوری
عسل:
۴ قاشق غذاخوری
سیب پوست شده و برش زده:
۳عدد
شیر:
یک قاشق غذاخوری
کره:
یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین:
یک چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد، تخم مرغ، یک پیمانه ماست، بکینگ پودر، آب پرتقال، ۲قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری شیر را باهم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده باید مانند خامه کمی رقیق باشد.
در ماهیتابه نچسب ، سیب را با کره بپزید تا نرم و کاراملی شود.
باقی مانده ماست و عسل را نیز مخلوط کنید و کنار بگذارید.
ماهیتابه نچسب را کمی چرب کنید و هر بار ۴قاشق غذاخوری مایه کرپ را بریزید، ماهیتابه را بچرخانید تا مایه کف آن را کاملا بپوشاند. پس از یک دقیقه کرپ را برگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت ۱۰ثانیه بپزید. این کار را ادامه دهید تا مایه تمام شود.
در داخل هر یک کرپ مقداری از مخلوط سیب کارامل شده و ماست حاوی عسل بریزید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست