پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کرپ سیب با ماست


کرپ سیب با ماست

● مواد لازم
▪ آرد: یک پیمانه
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ ماست: ۲ پیمانه
▪ بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
▪ آب پرتقال: ۴ قاشق غذاخوری
▪ عسل: ۴ قاشق غذاخوری
▪ سیب پوست شده و برش زده: ۳عدد
▪ شیر: یک …

مواد لازم

آرد:

یک پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد

ماست:

۲ پیمانه

بکینگ پودر:

نصف قاشق مرباخوری

آب پرتقال:

۴ قاشق غذاخوری

عسل:

۴ قاشق غذاخوری

سیب پوست شده و برش زده:

۳عدد

شیر:

یک قاشق غذاخوری

کره:

یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آرد، تخم مرغ، یک پیمانه ماست، بکینگ پودر، آب پرتقال، ۲قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری شیر را باهم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده باید مانند خامه کمی رقیق باشد.

در ماهیتابه نچسب ، سیب را با کره بپزید تا نرم و کاراملی شود.

باقی مانده ماست و عسل را نیز مخلوط کنید و کنار بگذارید.

ماهیتابه نچسب را کمی چرب کنید و هر بار ۴قاشق غذاخوری مایه کرپ را بریزید، ماهیتابه را بچرخانید تا مایه کف آن را کاملا بپوشاند. پس از یک دقیقه کرپ را برگردانید و طرف دیگر را نیز به مدت ۱۰ثانیه بپزید. این کار را ادامه دهید تا مایه تمام شود.

در داخل هر یک کرپ مقداری از مخلوط سیب کارامل شده و ماست حاوی عسل بریزید و سرو کنید.