پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی


مواد لازم:

پرتقال و یا لیمو                          2 عدد متوسط
روغن زیتون                               1/4 فنجان
جعفری خرد شده                      1/2 فنجان
پیازچه خرد شده                       2 ساقه
نعناع تازه خرد شده                   2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز                               1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه                     به مقدار لازم
ماهی سالمون و یا فیله              500 گرم
 
 

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی
 
 طرز تهیه:
پرتقال ها را پر پر کرده و گوشت آن را از لایه نازک جدا کرده و تا حدودی خرد می کنیم . پرتقال های خرد شده را در کاسه ای ریخته و با روغن زیتون و آب لیموی تازه , جعفری خرد شده , پیازچه, فلفل قرمز ونمک را مخلوط می کنیم و سس ماهی کباب را آماده می کنیم.
ماهی های خرد شده را درون  توری و یا کباب پز کباب می کنیم و بعد از اینکه دو طرف ماهی ها به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ شد در ظرف مورد نظر ریخته و سس را رویش ریخته و سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد ماهی کبابی با سس اسپانیایی

ماهی کبابی با سس اسپانیایی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ماهی کبابی با سس اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی