دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
سوپ اسفناج ایتالیایی
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه
• مواد لازم
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
۴ حبه سیر رنده شده
دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
دو قاشق غذاخوری کره
۸۵۰ گرم آب مرغ
یک عدد سیب زمینی خرد شده
۵۱۰ گرم اسفناج تازه
نمک
دو پیمانه شاهی آبی
۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده
• طرز تهیه
۱. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.
۲. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
۳. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.
۴. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
۵. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.
• ارزش غذایی
کالری: ۱۵۱
چربی: ۷ گرم
کلسترول: ۱۸ میلیگرم
کربوهیدرات: ۱۶ گرم
فیبر: ۴ گرم
سدیم: ۸۸۱ میلیگرم
پتاسیم: ۷۸۴ میلیگرم
کلسیم:۲۳۲ میلیگرم
آهن: ۳ میلیگرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست