چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
فیله ماهی با اسفناج
مواد لازم
نصف فنجان سرکه سیب
یک و نیم قاشق مرباخوری عسل
چهار عدد فیله ماهی
نمک و فلفل
دو عدد لیمو ترش
یک قاشق مرباخوری کره
۳۵۰ گرم برگ اسفناج
یک و نیم قاشق مرباخوری سرکه
طرز تهیه
تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید و در آن سرکه و عسل را بریزید تا با هم آمیخته شود. سپس فیله ماهی را در آن قرار دهید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه در آن به آرامی پخته شود.
به دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید و برای دو دقیقه دیگر صبر کنید. لیموترش را از وسط نصف کرده و درون تابه به گونه ای قرار دهید که نیمه های قاچ شده با تابه در تماس باشد. اجازه دهید با حرارت ملایم برای شش دقیقه دیگر حرارت ببیند.
سپس کره را به تابه اضافه کنید و برگ های اسفناج را روی ماهی بریزید و برای دو دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم و پخته شود.
[مینا تنهایی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست