چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای مرغ


پیتزای مرغ

‌● مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
▪ آب ولرم : یك و یك دوم پیمانه
▪ پودر خمیر ترش : یك و یك دوم قاشق چایخوری
▪ روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
▪ نمك : یك دوم قاشق چایخوری
▪ آرد: سه و یك سوم پیمانه …

‌● مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

آب ولرم :

یك و یك دوم پیمانه

پودر خمیر ترش :

یك و یك دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون :

۴ قاشق سوپخوری

نمك :

یك دوم قاشق چایخوری

آرد:

سه و یك سوم پیمانه

پنیر گودا:

۱۰۰گرم

طرز تهیه :

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمك مخلوط كرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا كاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه كرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبید، كمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می كنیم تا چسبندگی از بین برود). خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در كاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كرده ، ورز می دهیم تا كاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا:

سینه مرغ خلال شده :

۲عدد

پیازچه خرد شده :

یك سوم پیمانه

روغن زیتون :

۳ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده :

۳ قاشق سوپخوری

قارچ خرد شده :

یك دوم پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :

۱عدد

جعفری خرد شده :

یك چهارم پیمانه

پنیر موزارلا و گودا:

۱۵۰ گرم (از هر كدام )

پودر آویشن ، نمك و فلفل سیاه :

به میزان كافی

طرز تهیه :

روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده ، تفت می دهیم .آن گاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می كنیم . ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتی مترانتخاب می كنیم و كف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب كرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می كنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و درآخر پنیر را رنده كرده و همراه با پودر آویشن برروی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه كف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.



همچنین مشاهده کنید