یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
نگهداری شیر
![نگهداری شیر](/web/imgs/16/1/0gv2t1.jpeg)
شیر پاستوریزه باید در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود. معمولا در این دما شیر پاستوریزه به مدت یک هفته ماندگاری دارد.شیر استریل یا UHT را میتوان در خارج از یخچال به مدت شش هفته نگهداری کرد. ولی پس از باز کردن باید در یخچال نگهداری و حداکثر طی یک هفته مصرف شود. پرسنل اداره بهداشت به هیچوجه مصرف شیر خام را توصیه نمیکنند ولی چنانچه شیر خام در منزل مصرف شود باید قبل از مصرف کاملا جوشانده شود. عملیات جوشانیدن شیر باید به شکلی باشد که پس از حرارتدهی و به جوش آمدن شیر به مدت زمان یک دقیقه به هم زده شود تا حرارت به تمام نقاط آن برسد و پس از آن خنک شده و در یخچال نگهداری شود. جوشاندن شیر تاثیر مخربی روی ویتامینهای شیر دارد. بنابراین باید حتیالامکان از شیر پاستوریزه استفاده کرد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی محمدباقر قالیباف قالیباف مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری
همستر کامبت سیل وزارت بهداشت تهران قتل هواشناسی جاده چالوس سیلاب شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی چالوس
خودرو یارانه دلار ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان قیمت سکه
حج فضای مجازی تلویزیون رسانه ملی دعای عرفه سینمای ایران روز عرفه صدا و سیما دفاع مقدس سینما
دانش بنیان مایکروسافت دانشگاه آزاد اسلامی
روسیه غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان یمن
فوتبال یورو 2024 سپاهان پرسپولیس استقلال مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام جام ملت های اروپا
هوش مصنوعی ناسا ایلان ماسک سامسونگ گوگل اینستاگرام توییتر
کاهش وزن سازمان غذا و دارو سنگ کلیه آلزایمر فشار خون پیری تجهیزات پزشکی