سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

ویژگیهای گوشت قرمز


ویژگیهای گوشت قرمز

۱) از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :
ـ رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاكستری و ایجاد …

۱) از نظر ظاهری گوشت قرمز باید دارای مشخصات زیر باشد :

ـ رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد و رنگ روشن طبیعی آن نباید تیره شده باشد تعییر رنگ قرمز به سبز ، قهوه ای و خاكستری و ایجاد یك لایه نزج و چسبناك علائم فساد گوشت است

ـ سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد

ـ هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.

ـ گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد و نباید نرم نزج باشد .

ـ گوشت باید كاملا تمیز و عاری از خون مردگی ، ضربه . بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد

ـ گوشت نباید خشك و حالت و چروكیده داشته باشد .

ـ چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی بدی باشد .

۲) گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید :

ـ فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .

ـ در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.

ـ هموطنان عزیز ضمن دقت در موارد ذكر شده از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشكی پرهیز نموده و تخلفات احتمالی را به ادارات كل دامپزشكی استانها و شبكه های دامپزشكی شهرستان مبدا ء اطلاع دهند .