جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان سوخاری به روش ایتالیایی


نان سوخاری به روش ایتالیایی

● مواد مورد نیاز برای تهیه دو فنجان نان سوخاری
▪ یک قرص نان ایتالیایی (خرد شده در ابعاد پنج سانتی‌متر)
▪ یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق چایخوری سیر خرد شده
▪ یک قاشق …

مواد مورد نیاز برای تهیه دو فنجان نان سوخاری

یک قرص نان ایتالیایی (خرد شده در ابعاد پنج سانتی‌متر)

یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق چایخوری سیر خرد شده

یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش

یک و نیم قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

دو قاشق چایخوری نمک

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) گرم کرده و خرده نان‌ها را روی سینی فر بچینید و برای مدت ۱۵ دقیقه آنها را حرارت دهید تا نان‌ها کاملاً خشک و ترد شوند. سپس آنها را درون غذاساز بریزید تا کاملاً پودر شوند. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و سیر را به آن اضافه کنید. سیرها را هم بزنید تا طلایی شود. سپس پوست لیمو را به آن اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید. آرد نان، جعفری و بقیه روغن زیتون را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس نمک و فلفل را نیز روی آن ریخته و ظرف را از روی حرارت بردارید. این آرد را در ظرف در بسته نگهداری کنید.