پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

خورش قارچ


خورش قارچ

● مواد لازم برای ۷ نفر
▪ قارچ: ۵/۱ کیلو،
▪ مرغ: یک عدد،
▪ پیاز: ۳ عدد متوسط،
▪ روغن: ۴ قاشق غذاخوری،
▪ زعفران ساییده شده: ۲ قاشق چای خوری،
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ آرد: یک قاشق …

مواد لازم برای ۷ نفر

قارچ:

۵/۱ کیلو،

مرغ:

یک عدد،

پیاز:

۳ عدد متوسط،

روغن:

۴ قاشق غذاخوری،

زعفران ساییده شده:

۲ قاشق چای خوری،

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری،

آرد:

یک قاشق غذاخوری،

زرده تخم مرغ:

۴ عدد،

آب لیمو:

نصف استکان،

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

مرغ را با نمک و فلفل و پیاز سرخ شده و ۲ تا ۳ لیوان آب می پزیم. قارچ را اگر خیلی درشت است خرد و با روغن سرخ می کنیم، وقتی آب قارچ تمام و کمی سرخ شد آرد را روی قارچ می پاشیم و کمی تفت می دهیم و آن را روی مرغ پخته شده می ریزیم؛ سپس رب گوجه فرنگی، زعفران ساییده شده و آب لیمو را به خورش اضافه کرده و می گذاریم تا آهسته بجوشد وقتی خورش جا افتاد زرده های تخم مرغ را کم کم به خورش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زرده یک جا بسته نشود. می توان این خورش را با خلال سیب زمینی سرخ شده تزیین کرد.